![]() |
|
![]() |
#2169 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Sayın tturt .Çalışmalarınızı ve zevkinizi takdir ettim.Kolay gelsin. Saygılar selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Ağaç Dostu
|
Tatilde olduğumuzdan Sapancaya ve sayfaya bir süre ara vermiştik. Kısmetse yarın akşam Sapancaya gideceğiz. Çekeceğim fotoğrafları önümüzdeki hafta sizlerle paylaşırız. Tatilde çektiğimiz bir kaç fotoğrafı paylaşmak istiyorum. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2176 |
Ağaç Dostu
|
Tatil çok güzel ve verimli geçmiş belli. Siz o güzel bitkileri sadece fotoğraflamakla yetinmemişsinizdir, kim bilir bagajda neler geldi ![]() Belli ki Akdenize doğru uzanmışsınız, mavi yasemin, begonvil, mine çalısı, burası Akdeniz diyor. Sevgili Nilgün ve Efe çok mutlu görünüyorlar, fotoğrafladığınız bitkiler de çok güzel. Bakalım Sapanca'da neler var. Yurt dışından getirttiğiniz hibiscus çeliklerini merak ediyorum, bir kaç tanesi dışında köklenen olmamıştı, hâlâ durum aynı mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Herşey harika görünüyor ama semizotu çiçeklerine bayıldım. Çok güzeller ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Ağaç Dostu
|
Adale Hanım, Tatil güzel geçti ama tatil dönüşü hepimiz hastalandık. Hastalığı atlatmaya çalışıyoruz. Antalya Kemer'e gitmiştik. Uçakla gittiğimiz için bir şey alma şansımız olmadı olsaydı eşim bir çok çiçeği beğenmişti alırdık. Sapanca'da bu hafta fazla fotoğraf çekemedim. Hastalık bizi çok etkiledi. Akşama kendimi iyi hissedersem bazı fotoğrafları eklemeye çalışacağım. Hibiscus çelikleri maalesef olmadı. Hibiscus tohumlarından olan fidelerin gelişmesi de çok iyi değil. Tatildeykende 5 tanesi maalesef yeterli ilgi olmayınca kurumuş. Mevcutların fotoğraflarını çektim onlarıda eklerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2179 |
Ağaç Dostu
|
Sayın tturt geçmiş olsun. Bu mevsimde, biraz daha dikkatli olmak gerekiyor sanırım. Gönderdiğiniz hibiskus tohumlarından çimlenen altı fidem yaşayabildi. Susuzluğa duyarlılar, su isteklerini boyun bükerek belli ediyorlar. Gelişmeleri yavaş ama sağlıklılar. Tekrar teşekkür ederim. Eşinize Selâmlar... Ege'ye Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2180 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Sayın tturt, çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Ağaç Dostu
|
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Çok şükür daha iyiyiz. Hafta sonu sınırlı sayıda çektiğim fotoğrafları paylaşmaya başlayabiliriz. Kırmızı ve pembe pholoslar çiçeklenmemişti. Pembe olan yeni çiçeklenmeye başladı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
glory morning, goji berry, hibiscus rosa sinensis, japon gülü; blueberry |
|
|