![]() |
|
![]() |
#3152 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-10-2011
|
Klematisleriniz bana kafayı yedirtecek , neyseki daha bu sabah 12 kök aşılı gül almıştım , en azından güllere rahatça bakabildim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3156 |
Ağaç Dostu
|
Sebze bahçesinde işler yolunda gözüküyordu. Domateslerde koltukaltı budamasına başladım. Domateslerin çoğu çiçekteydi. Biberlerde çiçeklenmeye başlamak üzereydi. Domateslerin bazı cinslerinde meyve oluşumları başlamıştı. Sebze bahçesinde yer kalmayınca boş bulduğum uygun saksılara biber ve domates fideleri dikiyorum. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3166 |
Ağaç Dostu
|
Geçen seneden tohumdan yetişen hibiscuslarımız nasıl açacak merak ediyorum. Bir gün eklediğim fotoğraflardaki gibi hibiscuslarımızın olmasını hayal ediyorum. Fotoğraflar uluslararası hibiscus derneğinin facebook sayfasından alınmıştır. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3170 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 31-03-2013
|
Bir bahçe bu kadar güzel bakımlı olur.müthiş bir emek var cennet cennet.elinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3171 |
Ağaç Dostu
|
İnşallah japon gülleriniz fotoğraflardaki gibi açar Sayın Tturt. Geçenlerde ''Alacakaranlık'' film serisinden birinde, lise öğrencileri bir serada bulunuyorlar. Filmi izlemek yerine seradaki bitkileri incelerken buldum kendimi. Algıda seçicilik midir nedir; ilk fotoğraftaki japongülünden gördüm. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3173 |
Ağaç Dostu
|
Bunlar bu sene Ocak-Şubat-Mart aylarında çimlendirdiklerimden bazıları. Gelişimleri çok yavaş oluyor nedeni konusunda bir bilgim yok. Yalnız bu tohumlar, Brezilya, Tahiti, Fransız Polenezyası vb. sıcak iklimlerden geldiler. Uyum sorunumu yaşıyorlar bilmiyorum. Kendi bölgelerinde ilk yılında çiçekleniyorlar. Pazar günü 14 tohumu daha çimlendirmeye aldım. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3179 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2007
|
Hepsine bayıldım çok güzeller emeğinize sağlık, 3162 nolu mesajdaki sabah sefalarınız çok şık olmuş, fikir olarakta çok iyi bence, merakla gelişimlerini bekliyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
glory morning, goji berry, hibiscus rosa sinensis, japon gülü; blueberry |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|