![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sen ne güzel, sen ne ince, sen ne mütevazı bir insansın ya! Dilerim bu gönül zenginliğin sana, sonsuz mutluluk ve sağlık getirir. (Burada da bulutlanma başladı. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Gül ne renk olursa olsun, ilk yazı en güzel taçlandıran çiçeklerden. Ama bu sarı kırmızı renklisi gerçekten albenili. Selamlar öğretmenim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Gaura' lardan biri biraz daha iyi gelişti. Çiçekleri uçuk pembe. Diğeri yeni gelişiyor ve ilk çiçekleri sanki şeker pembe. Tabii bu ilk çiçekler yanıltıcı olabilir. ![]() ![]() ![]() ![]() Ateş Dikeni, artık gerçekten gelinlik giymiş gibi. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
şakayık Tohum Kesesi oluşturdu. ![]() ![]() Her sene Ateş çiçeği diktiğim tarha, bu kez Zinnia diktim. ![]() Marmara Forum Bauhaus' ta bulup aldığım Mercan Ağacı tohumlarından ikisinde başarılı oldum. Paketten çıkan diğer 8 tohum galiba çürüdü. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yukarıdaki, 10-06-2011 tarih ve 1832 numaralı mesajımdan, tohumlarını 2011 mayıs gibi diktiğim anlaşılıyor. Ağaç ilk kez bu yıl haziran başında çiçeklendi. Kısa aralıklarla sürekli çiçekleniyor. Bu fotoğrafları biraz önce, bu mesaja koymak için çektim. Duvardaki lablab' mercanada sarılmaya başlamış. Selam ve sevgiyle... ![]() ![]() ![]() ![]() Eklenti 445111 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Orhan Özbilgiç; Çalıları çok seviyorum. ![]() Ben de öyle Orhan öğretmenim. Fakat sizin bahçeniz kadar güzel ve fazla çalıya sahip değil benim bahçem. Yazmasamda bahçeni sürekli takip ediyorum. Keyif ve sağlık içinde sefasını sürmeni dilerim. Özellikle adaşım ![]() Her şey gönlünce olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|