![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-12-2010
|
Alıntı:
Böyle komşular herkese nasip olsun; Tabi ki böylesine emek vermiş olduğunuz o güzelim bahçenizin talan edilmesi hiç hoş değil. O Sokak köpecikleri de bilseler ne kadar emek verdiğinizi sanırım kıyamazlar eşelemeye). Aaahhhh ahhhh yakın olsaydım elimde makas biraz hırsızlık yapardım. Yok şaka şaka kıyamam ben onlara. Amaaaaa belki siz gönüllü olursunuz (Orhan Beyciğim Mart geçti Nisan geldiiiiii ben bekliyorum hani kışın söz vermiştiniz)![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kaybettik
|
Orhan bey merhaba güzel bir toplantı olmuş fotoğrafları gördüm herkes çok mutlu. Bahçenizi bırakıp geldiniz İstanbul'a. Nisan sonuna kadar İstanbulda bahçeniz sizi özleyecek. Tohumlar, çelikler ) Toplantı hediyeleriniz harika. Epiphyllum Oxpetalumu görünce ooff dedim ) Güle güle büyütün hepsiniDüzenleyen sevim.K : 04-04-2011 saat 15:35 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet ya Sevim Hanım; Toplantı çoğumuz için bir doping oldu. Sağolsunlar, bazı arkadaşlarımız, herkese yetecek kadar değişik bitkiler ve bitkilerle ilgili destekleyici ürünleri armağan olarak getirmişler. Zafer Bey' in büyük bir jesti idi o. ![]() Çok teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Orhan bey daha önce sorduysam kusura bakmayin bu hamilelik beni cok unutkan yapti. Lupinleri cimlendirebildiniz mi? Tutmadiysa daha elimde cok tohum var ben ekecegim kadarini ektim kalanlari arkadaslara dagitacagim. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Öncelikle, yeni yavrunuza sağlık ve mutluluk dolu bir kavuşma diliyorum. Gönderdiğiniz Lupin tohumlarını, mart sonunda doğrudan bahçeye ektim. Çünkü; bir yerde lupinlerin şaşırtmayı pek sevmediklerini okuduğumu sanıyorum. Üç ayrı öbek olarak ektiğim tohumların, büyük olasılıkla çimleneceklerini sanıyorum. İlginize teşekkür ederim. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bahçemin Samsun' da yani uzakta oluşu tek olumsuzluk. Kışın da bakım için gitmek gerekiyor. İstanbul' a kala kala ocak ve nisan ayları kalıyor. İki ayda, burada çok hızlı geçiyor. Keşke söz vermeseydim. Neyse,o sözümü izninle şöyle düzelteyim. ''Bir gün mutlaka!'' Esenlikler dilerim. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-12-2010
|
Alıntı: