04-04-2011, 13:48
|
#11
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-12-2010
Şehir: muğla
Mesajlar: 58
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç
Sevgili yedikaranfil;
Ben ve eşimde size selam ve sevgilerimizi sunuyoruz.
Benim bahçeme, orada olduğum dönemlerde kendilerini doyurup baktığım sokak köpekleri rahatça girip çıkabiliyorlar. Onlar biz buraya geldiğimizde de oraya sık sık geliyorlar. Rica ettim, komşum biz yokken onlara arasıra birşeyler veriverecek.
Onlardan tek şikayetim, bahçedeki saksı, tüp ve viyolleri yok saymaları.  Onları devirip eşelemeleri. Yaza gidince o saksılar balkona taşınacak. Viyoller ve tüplerdekilerde çimlendikleri oranda bahçeye dikilecekler. Sorun kalmayacak. 
Anlayacağınız, benimkisi; Yar'danda, Ser' dende vazgeçememek.
|
Orah Beyciğim;
Böyle komşular herkese nasip olsun; Tabi ki böylesine emek vermiş olduğunuz o güzelim bahçenizin talan edilmesi hiç hoş değil.  O Sokak köpecikleri de bilseler ne kadar emek verdiğinizi sanırım kıyamazlar eşelemeye). Aaahhhh ahhhh yakın olsaydım elimde makas biraz hırsızlık yapardım. Yok şaka şaka kıyamam ben onlara. Amaaaaa belki siz gönüllü olursunuz  (Orhan Beyciğim Mart geçti Nisan geldiiiiii ben bekliyorum hani kışın söz vermiştiniz) 
|
|
|