![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Ağaca sardırdığım Radican cinsi Acem borusu' nu söküp attım. Çok abartılı biçimde her yere kök salmaya başlamıştı. Onun yerine, biraz daha selim huylu olan, Grandflora' yı diktim. Kapı girişindeki diğer ağaca da, zaten Sarı çiçekli Acem borusu dikmiştim. Sanrım her ikiside bu yaz çiçeklenecekler. ![]() ![]() Bir tutam lavanta diktim. Kolay köklendiğini söylenir. Bakalım köklenecek mi? ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Geçen kış donan fırça çalısının, dibinden verdiği sürgün epeyce büyüdü. Bu kışı atlatırsa, yaz başında çiçeklerini yine gösterecektir. ![]() Sarkık Dalllı Sofora' yı sarkıtmadan 2 metreye kadar kontrollü büyüttüm. bundan böyle sarkmasına izin var artık. ![]() ![]() Paşa Bıyıkları tohum vermedi. Yapraklarıda dökülünce, budadım. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Yazın satın aldığım Acer Palmatum' biraz güneşli yerde kalınca yaprakları kavrulmuştu. Bende onu ağustosta, yarı gölge bir yere nakletmiştim. Yaprakları döküldü . Ancak bir iki geç sürgün verip yapraklandı. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Selluka tohumları kurumaya başladılar. Ben topladıktan sonra, sevgili eşim ayıkladı. Söz verdiğim üyelerimize dağıtılmak üzere kavanoza ( Böceklenmesin diye! ) koyduk. İstanbul' a döndükten sonra postalarım artık. ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Yeni cicileriniz hayirli olsun Orhan Bey. Weigelie benim de cok istedigim bir cali bahcelerde gözlemledigim kadariyla da soguklara dayanikli ve oldukca büyüyor. Ilkbaharda bu tür calilar marketlere 2 euro gibi bir fiyata geliyor bu sezon tohum isinden vazgectigim icin bol bol cali almayi düsünüyorum. Cok memnun kaldim bu cali isinden. Bahcede uygun gördügüm her yere ekecegim. Sevgiler. |
|
|
|
![]() |
|
|