![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevili orhan abi hayırlı olsun yenı bitkilerin güle güle büyüt. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Ağaca sardırdığım Radican cinsi Acem borusu' nu söküp attım. Çok abartılı biçimde her yere kök salmaya başlamıştı. Onun yerine, biraz daha selim huylu olan, Grandflora' yı diktim. Kapı girişindeki diğer ağaca da, zaten Sarı çiçekli Acem borusu dikmiştim. Sanrım her ikiside bu yaz çiçeklenecekler. ![]() ![]() Bir tutam lavanta diktim. Kolay köklendiğini söylenir. Bakalım köklenecek mi? ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Geçen kış donan fırça çalısının, dibinden verdiği sürgün epeyce büyüdü. Bu kışı atlatırsa, yaz başında çiçeklerini yine gösterecektir. ![]() Sarkık Dalllı Sofora' yı sarkıtmadan 2 metreye kadar kontrollü büyüttüm. bundan böyle sarkmasına izin var artık. ![]() ![]() Paşa Bıyıkları tohum vermedi. Yapraklarıda dökülünce, budadım. ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Yazın satın aldığım Acer Palmatum' biraz güneşli yerde kalınca yaprakları kavrulmuştu. Bende onu ağustosta, yarı gölge bir yere nakletmiştim. Yaprakları döküldü . Ancak bir iki geç sürgün verip yapraklandı. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Orhan hocam 15 günde çok yol almışsınız. Ehh bahara da az kaldı, pek keyfifli olacak bu bahçe. İzinizden gidiyorum, sebze bahcesi söküldü ya, tüm çalıları alt bahceye darmadağın diktirdim ben. Bakalım baharda ne ile karşılaşacağım. Ya arap saçı bişey olacak, ya da rengarenk bişey )Haydi kolay gele hepimize ![]() |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Havalarda izin verdi. 15 günde, bayağı bi iş yaptım. Gerçi çok yoruldum ama nasıl olsa İstanbul' da hep geka. ![]() Birçok çalı, farklı zamanda ve farklı renklerde çiçeklendiği için bence bahçeniz çok keyifli olacak. Belliki, yeni bir imaj. İnsanlarda bile farklı bir güzellik oluşturmaz mı? ![]() Sağolasın. Kolay gelsin! |
|
|
|
|
![]() |
|
|