![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Mayıs sonu bahçem!!!
Nisan da traşladığım otlar, yaklaşık 1.5 ayda güllerimi, çalılarımı ve yeni fidanlarımı tamamen kapatmış. Görüldüğü kadarıyla beni çok uğraştıracak... Düzenleyen Sevilay : 04-04-2010 saat 14:13 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Bazı meyvelerim.
Ekşi karadut, vişne, ceviz, erikler,ıhlamur,nektarin, muşmula,zeytin, aşılı ve aşısız hünnap,nar, yeni dünya, trabzon hurması,elmalar,nachi(Japon armudu), akça armut,incir,şeftali vs. gibi meyvelerimi sonraki resimlerinde tek tek göstermeye çalışacağım. Düzenleyen Sevilay : 04-04-2010 saat 14:14 |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-01-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Haklısınız... Birçok bitkinin çiçekleri birbirlerine benziyor. Bu durum isimlendirmelerede yansıyor. Ağaç Minesi, ağaç küpesi, japon gülü, ağaç yasemini vb. isimlerle birbirlerinden ayrı bitkiler oldukları vurgulanmaya çalışılıyor. Ama bu öyle değil. Benzeri yok! Yani şişe fırçasına benzeyen başka bir çiçekli bitki yok. O yüzden, bende sizin gibi düşünüyorum. ![]() Sevgiler. |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili güldeste; Maalesef, o çalılar şimdi 124 numaralı mesajda görüldüğü gibi.. Yıllardır görülmedik ölçüde düşen sıcaklık nedeniyle bu kışı atlatamadılar. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Kaybettik
|
Fırça çalısı çeliği dikmiştim. Sevgili gurbik yollamıştı. Çeliklerim öylece duruyor ufacık bir filizlenme yok. Kurumadılar da. Çeliklerin yanına az bişey tohum ektim. Tohumlar çimlenmiş. Onları öldürmeden bir kaç tanesini büyütebilirsem fırça çalım olacak Tabi o büyüklüğe gelmeleri yıllar alır. Bu arada bodur bir tane alsam mı kendimi avutmak için![]() |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
aynı kaderi paylaşmışız üzüldüm |
|