![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Beğeniniz için teşekkür ederim. Evet gerçekten çok emek verdim. Tüm bitkilerimin gönlümde ayrı bir yeri var. Biliyorsunuz bu bir aşk. Çalıların ''hepsinden'' gönderirim. Ama kargo ücretine karışmam haaa! ''Ben bu kargo ücretiyle, bu çalıların çoğunu yetişmiş olarak satın alırdım.'' Demek yooook.![]() Selam ve sevgiler. Cemo'dan gördüm. Bende oya ağacının dallarına ekmekleri geçirdim. Sevimli misafirler hemen üşüştü. ![]() ![]() ![]() Bunlarda baharın müjdecileri... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu konudaki duyarlılığınız için özellikle kutlamak istiyorum sizi. Pek çok insan bayat ekmeklerini çöpe atıyor. Oysa bir canın boğazından geçse belki de o canın hayata tutunmasına vesile olacak! Ben de mahallemizdeki esnaf lokantalarından topladığım bayat ekmekleri aynı şekilde dallara asıyorum. Kısa sürede bitiriyor kuşlar. ![]() Ayrıca terasa da sürekli ekmek ve buğday koyuyorum. Doğal alanları öylesine kısıtlandı ki zavallıların... Yiyecek bulmaları her gün biraz daha zorlaşıyor. Sevgiler, selamlar... |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Canım kardeşim; Senin dolu dolu bir insan olduğun kadar, yüreği çoook zengin biri olduğunu da, biliyorum. Aslında bizim burada kuşlar pek aç kalmıyor. Mısır, çeltik tarlalarında dökülüp kalanlar, zengin toprak üstü bitki örtüsünün tohumları, onlara yetiyor. Sadece karlı günlerde ve donlu günlerde öğleye kadar bir sıkıntıları oluyor. Ona da bizlerin bir katkısı oluyor işte. ![]() Köpeklere de benim gibi sahip çıkan epeyce insan var. Onları köyün birer bireyi gibi görenler yani. Onlarda pek aç kalmıyorlar bu yüzden. Yüreğindeki sevgi, sağlık ve mutluluk olarak, sana geri döner inşallah. |
|
|
|
![]() |
|
|