![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Agapanthus 15 hazirandan beri çiçekli. Bu sardunyaları Bauhaus'tan alıp getirmiştim. Kırmızı çiçekli İspirya'da demir eksikliği var. Şimdi fotoğrafı görünce farkettim. Yarın dibine bir çay kaşığı demir sülfat veririm. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba Orhan bey, 3244. mesajinizda 3. fotograftaki bitki sanirim Monarda didyma, gecen hafta bir cicekcide gördüm cok hosuma gitti, harika bir kokusu var, bu bitkiden oswego cayi yapildigini biliyorum, kurutulup cayda, yemeklerde ya da meyve salatalarinda aroma olarak kullanilabiliyormus. Acaba alip bahceye diksem buranin kis soguguna dayanirmi acaba, yoksa saksidami kalsa ? Bilemedim. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
SevgiliMinarislim; Gerçekten güzel bir nostalji oldu, benim için. Hoş duygular yaşadım. ![]() Sevgili tturt; Kırmızı oyaya bayıldım. Orada fotoğraf karesine girmemek olmazdı. ![]() Sevgili f.okan ; İnanın Monarda' ya ilişkin sizin kadar bilgi sahibi değilim. Sağ olsun Zeki Yağlı Bey, Nisan toplantısında vermişti. Bende ilk kışını bu yıl yaşayacak. Galiba soğuğa dayanıklı ki; Sayın Adalet Yağcı, Mersin'de, yüksek rakımlı bir yaylada, iki-üç yıldır dışarıda büyütüyor. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|