![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
İriliğine göre Eskalonya çiçekleri çok minik. Ama pembe renklerini ve sürekli yeşil oluşunu seviyorum. ![]() ![]() Buda pembemsi çiçekli Havlu püskülü (Deutzia) ![]() Süpürge çalıları hala çiçeklenmeyi sürdürüyor. Özellikle sarı çiçeklisi... ![]() ![]() Düzenleyen Orhan Özbilgiç : 15-01-2014 saat 23:50 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fikret Eren''in armağanı olan, soğanlı bitkiler, bu yaz büyük olasılıkla çiçeklenecekler. Tekrar teşekkür ederim. ![]() ![]() ![]() Nergis, lale ve sümbül soğanlarını söktüm. ![]() İğ ağacı fidesine musallat olan köstebeği kaçırmak üzere, hemen dibine eşimin armağanı olan, hem solar lamba olan köstebek kaçırıcıyı sapladım. Heyhatt! elektrik direği dibi zannetti herhalde. Sadece orayı kabartmaya başladı. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Küstüm çiçeği, Çin karanfili ve mor Datura fidelerini, viyollerden alıp saksılara şaşırttım. Viyollerde bekleyen birkaç çeşit bitki fidesi hala var. Itırşahi ve Kaliforniya Gelinciği çıkmayanlar arasında. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Bahçem için bitki seçimleri yapmadan evvel muhakkak bir kez turluyorum bahçenizi Orhan hocam. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Orhan Bey, Bahçeniz muhteşem öncelikle onu söyleyeyim. Bu sene ben de bir yasemin aldım, şimdi küçük çiçekler açmaya başladı ama sizin filbahri gibi benim yasemin de kokusuz. Nedendir anlamadım, sırf kokusu için almıştım halbuki. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkür ederim. Büyük olması hoş ama çok yorucu oluyor. Bakalım ne zamana kadar asılabileceğiz? ![]() Yaaa.. İşte bazen böyle oluyormuş. Bende düşünemezdim, kokusuz filbahri olabileceğini. Ama Yaseminde kokusuzuna rastlamıştım. Demekki, bazı bitkileri alırken çiçekli olmaları tercih nedeni olmalıymış. Ama kaç kişi buna dikkat eder ki? ![]() Sağlık olsun be jeozuu. Selam ve sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|