![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Dün, aynı köyde bahçesi olan, üyelerimizden sevgili Yunuscem ve Lumbagon bahçemden birkaç kare fotoğraf çekip gönderiverdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Zira ben 20 nisanda gideceğim. Bu durumda özellikle Pieris Japonica 'Cupido' nun çiçekli halini göremezdim. Sanırım o günler kadar çiçekleri solmuş olacaktır. ![]() ![]() ![]() Çalı formundaki Wisteria Sinensis (Mor salkım) bu yıl, geçen yıla göre tam iki hafta önce çiçeklenmiş. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Orhan bey Sarı çiçek açan şakayık hiç görmedim. Şakayıp çiçek açtığında resimleyip burada paylaşabilirmisiniz? Teşekkürler |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Kerem50; Aslında bende, kendi bahçemde ilk kez göreceğim. Arkadaşlarımızdan Alcen'in bahçesinde var. Ona heveslenip bende aldım. Bakalım etiketindeki gibi sarı olacak mı? Zira bazen bitkiler, yanlış etiketlenmiş olabiliyor. ![]() Sarı şakayığının fotoğrafını, bahçe sayfamda mutlaka göreceksiniz. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn. Orhan Özbilgiç; sayfanızın sessiz takipçilerindenim. Yapı marketler bölümündeki paylaşımlarınız içinde ayrıca teşekkür ederim. Geçen hafta bauhausa gitmiştim. Bol bol fotoğraf çektim. Eve gelince onları küçültüm ve tam resim yükleyecektim ki siz zaten paylaşmışsınız. Bende clematis ve üzümsü meyveler gelmiş diye sevinerek haber vereyim demiştim. 100. sayfanızda hayırlı olsun. Daha nice sayfaların sağlıcakla olmasını dilerim. ![]() |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bahçemi takip ediyor olmanız beni mutlu etti. Sağolun. Yapı marketlerde satışı olan bitkiler başlığını bende sıkça takibediyorum. Hani olur ya, çok beğeneceğim bir bitki gelmişse diye. Tabi bu bahaneyle fotoğraf çekiyor ve yayınlayarak çorbaya birazcıkta ben tuz atıyorum. ![]() Demek ki aynı fotoğraf karelerini çekmişiz. Sağlık olsun. Dilerim sizde dalya dersiniz. Dostlar uğradıkça sizinde sayfalarınız birer ikişer artacaktır mutlaka. Selam ve sevgilerimle. |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Gülünce gülden güzel, dudak pembesi rengin Mis koksa da olamaz, Mayıs gülleri dengin Papatya, lalelerle her yıl süren bu cengin Gönlümdeki galibi, yine sensin Şakayık |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Ellerine ve yüreğine sağlık. |