![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Evet! Aynen tasavvur ettiğiniz gibi, oluyor. Zaten, çoğu kez bedensel yorgunluk, zihinsel terapi olmuyor mu? Maşaallah! Her duruma, her konuya uyan bir şiiriniz var dağarcığınızda. Sizi cümle aleme sevdiren bir artınız da bu olsa gerek. ![]() Selamlar. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Sık oldukları için güzel görünüyorlar. Benim bahçeye ektiklerim çok seyrek ve iyi gelişmediler.Her gün sulanmadıkları için olacak sanıyorum. Balkonda büyük saksıda olan, bahçedekilerden güzel gelişti. Ayrıca sizin sabah sefalarının renkleri çok güzelmiş. Emeklerinize sağlık. Düzenleyen Sevgi Durul : 03-09-2010 saat 22:39 Neden: Yazım Hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Belkide haklısınız. birer metre arayla, beşer-altışar tohum ekmiştim ocaklara. Hiç seyreltmedim. Malum bizim burada 5-6 gün arayla sulamak yeterli oldu. Renk konusunda, seçme şansım olmadı.Pakettekileri;''Neyse halim? Çıksın falim!'' Diyerek ektim. ![]() Herşey gönlünüzce olsun. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu güzel seslenişinizle bizi mahçup ediyorsunuz. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
İncirler yenmez mi Orhan bey.Benim de bahçemde incir yok ama hegün komşularım bahçesinden otlanıyorum.Taze taze |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Dün Samsun' daydım. DSİ. nin önünde incir satan kadından 2 kg aldım. Konuğu olduğumuz eve götürdüm. İki dakkada bitti. Cinsini bilmiyorum ama, bu Samsun' un inciri gerçekten doyumsuz bir tada sahip. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
İstanbul' a dönmeden bahçemden epeyce fotoğraf çektim. bu görüntüleri paylaşmak istedim. Pembe çiçekli Kelebek Çalısı(Buddleja davidii) çiçeği. ![]() Eskalonya Çalısı bu yıl hiç keyifli değil. ![]() ![]() Biberiye yine çiçeklendi! ![]() Bazen güz gülleride güzel açıyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Acuba Japonica' lar tam gölgeye geçince, yaprak yanması ve kararması sorunu bitti. ![]() ![]() Çatıdaki taraçadan fotoğraf çekerken, yoldan geçen fındık Patozu da kareme girdi. ![]() 2008 Nisanında diktiğimde birer buçuk metre yüksekliğinde olan leylandiler şimdi, 4 metreye yaklaşan boyları ile hoş bir görüntü veriyorlar. ![]() Hünnaplardan(Zizyphus) zeytin iriliğinde meyvesi olanda da epeyce meyve var. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Hepsi de çok güzel Orhan bey özellikle Türk filimlerinin köşklerindeki Hayalet ağaç. Hepsini de güle güle büyütün ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkürederim. O ağaç zaten benim hayalimdeki ağaçtı. Dilerim sizde ''En sevdiklerinize'' hep kavuşursunuz. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili orhan abi,ailenizin ve sizin bayramınızı kutlar sağlıklı nıce bayramlar dilerim. Yine yıkılıyor muhteşem resimler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkürler..Eşim ve bende sizlerin bayramınızı kutluyor, güzellikler diliyoruz. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sağol. Yine şiir gibisin be! ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Üzerinde su damlaları olan güller muhteşem, çok güzel bir rüya gibi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
![]() Çünkü şimdilik anca rüyamda görürüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili Uzaylı; ''En büyük icatlar, büyük hayallerin ürünüdür!'' Bunu unutmayın. Dilerim birgün çok büyük ve güzel bir bahçesi olan bir eve kavuşursunuz. Sağlık ve mutluluk içinde tabii. ![]() Selam ve sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Uzaylı; ''En büyük icatlar, büyük hayallerin ürünüdür!'' Bunu unutmayın. Dilerim birgün çok büyük ve güzel bir bahçesi olan bir eve kavuşursunuz. Sağlık ve mutluluk içinde tabii. İyi dilekleriniz için yürekten teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Gündüz ayrı güzel gece ayrı güzel mutluluklar size |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yaz bitmeyecekmiş gibi ama, biz bir süreliğine İstanbul' a dönmek zorundayız. ![]() Ama biraz Pollyanna gibi düşünmeliyim..Nasıl olsa gene geleceğim. ![]() Selam ve sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-01-2008
|
orhan bey her şey çok güzel ve harika ,inşallah nice yıllar sağlıklı olarak uğraşırsın bahçe ve bitkilerinle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|