![]() |
|
![]() |
#3186 |
Ağaç Dostu
|
Ben de uzun zamandır uzak kaldım buralardan, insan özlüyor bahçeleri. Hep sade bir bahçe olsun diye düşünürüm, şöyle üç dört ren ve çeşitle göz yormayan. Ne var ki, rengarenk çiçekleri görünce karar değiştiriyorum ![]() Sizin bahçe tam coşmuş, benim bahçe ne alemde bilmiyorum, iki gün sonra görebileceğim ancak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3187 |
Ağaç Dostu
|
Sinameki aralık ayına kadar çiçekli kalacak. İlex çok yavaş büyüyor. Senede 10 cm. kadar. Tohumlarını sevgili Güler Hanım'ın gönderdiği Hemorocallis üçüncü yılında çiçeklendi. Kadeh çalısı çiçekte. ![]() [ATTACH]422942[/ATTACH ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3190 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hep öyleyiz. Daha bir ay önce İstanbul'dan bir araba dolusu çiçekle geldik. Kıyafetlerimizi kargo ile gönderdik valla. ![]() Bahçemiz bu aydan başlayarak, eylül sonuna kadar son derece renkli oluyor. Umarım bahçeniz sizi en güzel renklerle karşılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3197 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sayın Orhan Özbilgiç; maşallah bahçe coşmuş, çiçekler harika olmuşlar... Cosmos tohumu alıp ekmiş idim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3198 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Evet bahçem iyiden renklenmeye başladı. Cosmoslar geçen yıldan tohumları dökülenlerden değil. arada onlardanda çıktı. Çoğunu söküp attım. Bunlar geçen yıl, bir uzak komşuda görüp tohumunu aldıklarımdan. Bu tek renk. Adını ''Bu bitkinin adını biliyor musunuz?'' başlığından sorup öğrendim. Kadife çiçeği gibi yaprakları var. Yıldızlarımın bir kısmı kışı toprak altında geçirdiklerinden midir, nedendir? Çürüyüp çıkmadıllar. 20 ye yakın yumrunun sadece 9 tanesi çıktı. Üçünü nisan da Tekzen ve Bauhaus'tan alıp, getirip diktim. Toplamda 12 taneler. Acem borularımın yerlerini bende seviyorum. Evden oldukça uzakta olması çok iyi. Malum çok saldırganlar. ![]() Vangelya geçen senede yaz boyu sürekli çiçeklenmişti. Bu sene budadıktan sonra yine başladı. Yanına birde pembe çiçekli-alacalı yapraklısını satın alıp diktim. ![]() Gelecek yıla dahada büyüyecektir. Birde çelikten yetiştirdiğim pembe-beyaz çiçeklisi var. O da henüz küçük. Üç çeşit oldular. Lantananız bodur olabilir. Yoksa çok arsız bir bitkidir. Hızla büyür ve yayılır. Beğenileriniz için teşekkürler. Selam ve sevgiyle. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3199 |
Ağaç Dostu
|
Farklı Güneş şapkaları ve ekinezyalar. Diğerleri gibi, Sevgili Zafer İnandıklı'nın armağanı olan bu kırmızı çiçekli Melek borazanı ilk çiçek kapsüllerini gösterdi. Onu glayöllerin ortasına diktim. Onlarda yakında açmaya başlarlar. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3201 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Orhan Ağabey, Bahçeni dolaşmak sabah sabah öylesine keyif verdi ki... Her şey ne kadar canlı ve bakımlı. Acem borularına dikkat et, bir uzay üssü kurma hevesindeler sanırım! Şu senin sevimli biblocuklara söyleyiver, gözkulak olsunlar... Sevgi ve selam ile... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|