![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-01-2009
|
Güzel gönüllü insanlara doğa nasıl da cömert davranıyor, orkideler bonus ![]() Sevgili satı hanım güzellikler arasında dolaşırken kaya bahçesine atladım bir daha çıkamadım ![]() Bu arada armut ve size geçmiş olsun. Şirin şey içim sızladı yazılanları okurken. Anne çiçeğiniz beni çok duygulandırdı. Sabah uyandığınızda bir çok çiçeği yerinde bulamazsanız şaşırmayın lütfen ![]() ![]() Ben henüz yolun başındayım, bahçemi oluştururken size sık sık uğrayacağım , sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Anne çiçeği, evet ona baktığımda veya elimle okşadığımda annemi hissediyor gibi oluyorum yirmi beş, otuz yıllık bir çiçek. Bahçemi tam gezin nelerden isterseniz liste yapın, kurutmadığım elimde olan ne varsa göndermeye hazırım, istediğiniz zaman uğrayın memnun olurum sevgiler saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
arkadaşlar Satı abla yarışmada bizi zeytin ağacıyla vurabilir haberiniz olsun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Zeytin ağacımda zaten bahçede kaybolmuş ![]() Sizlere başarılar diliyorum ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
hiç birşey olmaz abla bak göreceksin bir aya kalmaz bahçelerimiz umduğumuzdan çok güzel olacak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2011
|
Ahh satı aslında bizide yarışacak bir ot bile kalmadı, çiçekten geçtik. bu bahçe yarışması eskici değil,onun için canını sıkma bu yarış laf aramızda yücelde.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Yücel, bakalım bir yazı görelimde neler dondu neler kaldı ![]() Ayrıca tarihi eserlerim beşiğim ve at arabam olmazsa kesinlikle katılmam yarışa ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2011
|
Sevgili Satı Uğurtan, kış aylarında bahçelerin tadı olmuyor diye bir süredir bahçenize gelmiyordum. Armut'un başına gelenlerden de şimdi haberim oldu. İyileştiğine çok sevindim. Geçmiş olsun. Sağlık olmayınca hiç bir şeyin önemi kalmıyor. Bütün ailenize sağlıklı günler dilerim. Sevgilerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bahçelerde uçuşan kelebekler kuşlar böcekler, yerlerde papatyalar, çimler çiçekler olmayınca, birde üstüne soğuk olunca, inan hiç tadı yok çok haklısın ![]() Yazın bahçelerin en şen olduğu dönemde beklerim, sevgiler saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2011
|
Güzel arkadaşım,deryaya çok sevindim hayırlı uğurlu olsun. Baba memleketi olmasıda ayrı güzel.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Satı'cığım derya'ya çok sevindim Allah haklarında herşeyin hayırlısını versin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Satı Hanım, biz geldik. Bende ikinci senesini dolduracak, ilk açışı. Solanum rantonetti soğuklara dayanamadı ama dulcamara çok dayanıklıymış. Bu güzel bitki için, bir kez de buradan teşekkür ediyorum, arkadaşım. Sevgiyle... ![]() Eee hadi ama, sizin bahçenizin baharını göremeyecek miyiz? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Dünya tatlısı sevgili Satı hanım; Dilerim iyisinizdir. Sevgili Durul sayfayı güncellemiş sağ olsun. Telaş bitmiştir, Derya kızımız yerine alışmıştır sizin de içiniz rahatlamıştır artık. Baharın güzellikleri bitmeden bahçenizi açın bize. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Nariçi, sevgili Sdurul ve sevgili Adalet hanım, güzel temenni ve ilgileriniz için çok çok teşekkür ederim, Deryanın ataması taşınma, yerleşme ayrıca bizde uzun süre alışma döneminde yanında kalınca, bahçe ve siz güzel dostlardan uzak kaldım, artık evimdeyim ve sizlerleyim her şey yolunda ![]() Bahçemden güzellikler sunmaya devam. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Hosgeldin Sati abla, zincirin bir halkasi daha tamamlanmis oldu böylece. Cok sevindim. Bahcen yine her zamanki gibi cok renkli ve neseli. Senin bahcendeki (aynen bende de olan) deli kizin ceyizi halini cok seviyorum. Bütün sevdigimiz bitkiler etrafimizda olsun istiyoruz artik ben de oturdugumuz cardagin etrafinda nereleri kazacagimi sasirdim hepsini görecegim, koklayacagim diye. Yakinda betonlari desmeye baslayacagim galiba. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Rengarenk bir bahçe. Ben de böyle bahçeleri seviyorum. Bu sene clematislerimin sayısını yediye çıkardım. Ama hiç mavi tonda olanı yok. Gelecek bahara kesinlikle birde mavi çiçeklisini alacağım. Ne kadar güzel öyle. Mavi ladini çok seviyorum. Ama büyükleri çok pahalıydı. Alamadım. Küçüklerin büyümesini görmek içinde yaşım çok ileri. ![]() Herşey gönlünce olsun sevgili kardeşim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim. İnanıyorum. Siz kimseleri kıramaz ve sökersiniz. Ama işte ben, o zaman mutlu olamam. Çünkü; Benim istediğim birçok bitkiyi bulma şansım çoğu arkadaşımızdan fazla. İstanbul'da olmanın böyle bir avantajı var. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Ablam, bahçen çoşmuş. En sevdiğim türler bunlar. Clematis multiblue çok seviyorum. 3 kere etiketi multiblue olan clematis The president çıktı. Multiblue konusunda çok kısmetsizim. Artık vazgeçtim. Sizinkilere bakıp mutlu oluyorum. Çok öptüm. Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Orhan abim, iltifat ediyorsunuz, kimseyi kıramama konusunda kendinizi anlatıyorsunuz gibi geldi bana ![]() Sevgili jineop, güngör köklendirme konusunda usta söyleyelim bize tekrar köklendirsin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|