Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi alcen
Satıcığım iki gündür cemoyla beraberim inan beni çok rahatlattı, güldürdü bile baş ağrılarım azaldı durup durup ağlamalarım azaldı.elimde değil arkadaşım ben bu yaşımda annemin kucağında yatardım, beni en çok üzen onu şimdiden çok özledim nasıl dayanacağım bilemiyorum.Allahım bana güç versin diye yalvarıyorum annelerin asla yaşı olmuyor kaybedeceğim hiç aklıma gelmedi.Satıcığım toplantıya gelmek gerçekten bana çok iyi gelirdi, 26 sında annemin kırkı var inşallah başka zaman hayatım.Bir gün atlar geliriz seni çok öpüyorum sen gerçekten zarif bir kızsın hoşca kal arkadaşım.
|
Alcen, canım inan duygularını içini hislerini neler düşündüğünü çok iyi anlıyorum, unutmak çok zor zaten unutman mümkün değil, ben annemi kaybedeli on yıl oldu, daha bu gün gibi inan bana annenin yaşı olmuyor, bende 72 yaşında kaybettim, bana göre çok erkendi inan.
Canım gün geçtikçe bu yürekteki sızı azalıyor fakat özlem aynı kalıyor allahım sana güç küvvet versin, ne mutlu sana cemo gibi bir dost var yanında, İstanbula gelmeni çok isterdim iyi gelirdi sana, istediğin zaman cemoyla atlayıp gelin, iltifatların için çok çok teşekkürler bende seni çok öpüyorum.