![]() |
|
![]() |
#2041 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2011
|
Güzel arkadaşım,deryaya çok sevindim hayırlı uğurlu olsun. Baba memleketi olmasıda ayrı güzel.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2042 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Satı'cığım derya'ya çok sevindim Allah haklarında herşeyin hayırlısını versin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2045 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Satı Hanım, biz geldik. Bende ikinci senesini dolduracak, ilk açışı. Solanum rantonetti soğuklara dayanamadı ama dulcamara çok dayanıklıymış. Bu güzel bitki için, bir kez de buradan teşekkür ediyorum, arkadaşım. Sevgiyle... ![]() Eee hadi ama, sizin bahçenizin baharını göremeyecek miyiz? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2046 |
Ağaç Dostu
|
Dünya tatlısı sevgili Satı hanım; Dilerim iyisinizdir. Sevgili Durul sayfayı güncellemiş sağ olsun. Telaş bitmiştir, Derya kızımız yerine alışmıştır sizin de içiniz rahatlamıştır artık. Baharın güzellikleri bitmeden bahçenizi açın bize. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2047 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Nariçi, sevgili Sdurul ve sevgili Adalet hanım, güzel temenni ve ilgileriniz için çok çok teşekkür ederim, Deryanın ataması taşınma, yerleşme ayrıca bizde uzun süre alışma döneminde yanında kalınca, bahçe ve siz güzel dostlardan uzak kaldım, artık evimdeyim ve sizlerleyim her şey yolunda ![]() Bahçemden güzellikler sunmaya devam. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2051 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Hosgeldin Sati abla, zincirin bir halkasi daha tamamlanmis oldu böylece. Cok sevindim. Bahcen yine her zamanki gibi cok renkli ve neseli. Senin bahcendeki (aynen bende de olan) deli kizin ceyizi halini cok seviyorum. Bütün sevdigimiz bitkiler etrafimizda olsun istiyoruz artik ben de oturdugumuz cardagin etrafinda nereleri kazacagimi sasirdim hepsini görecegim, koklayacagim diye. Yakinda betonlari desmeye baslayacagim galiba. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2053 |
Ağaç Dostu
|
Rengarenk bir bahçe. Ben de böyle bahçeleri seviyorum. Bu sene clematislerimin sayısını yediye çıkardım. Ama hiç mavi tonda olanı yok. Gelecek bahara kesinlikle birde mavi çiçeklisini alacağım. Ne kadar güzel öyle. Mavi ladini çok seviyorum. Ama büyükleri çok pahalıydı. Alamadım. Küçüklerin büyümesini görmek içinde yaşım çok ileri. ![]() Herşey gönlünce olsun sevgili kardeşim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2054 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2055 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim. İnanıyorum. Siz kimseleri kıramaz ve sökersiniz. Ama işte ben, o zaman mutlu olamam. Çünkü; Benim istediğim birçok bitkiyi bulma şansım çoğu arkadaşımızdan fazla. İstanbul'da olmanın böyle bir avantajı var. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2056 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Ablam, bahçen çoşmuş. En sevdiğim türler bunlar. Clematis multiblue çok seviyorum. 3 kere etiketi multiblue olan clematis The president çıktı. Multiblue konusunda çok kısmetsizim. Artık vazgeçtim. Sizinkilere bakıp mutlu oluyorum. Çok öptüm. Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2057 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Orhan abim, iltifat ediyorsunuz, kimseyi kıramama konusunda kendinizi anlatıyorsunuz gibi geldi bana ![]() Sevgili jineop, güngör köklendirme konusunda usta söyleyelim bize tekrar köklendirsin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2061 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Satı'cığım hoşgeldin güzelliklerle geldin bahçendeki herşey harika görünüyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2062 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Sati abla anlasiliyor ki sen ortada yokken de bos durmamis calismissin. Sonuc ortada... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2063 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili günebakan, çok teşekkürler çok sağol,daha güzelleri senin olsun sevgiler ![]() Sevgili Çiçeksever70, bir aydan fazla zaman bahçemde olmayınca çok kötü durumdaydı, gelince geceyi gündüze katıp çalıştım siz güzel dostlara bahçemin güzelliklerini sergilemek için, başardıysam ne mutlu bana sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2065 |
Ağaç Dostu
|
Bu ne güzellik böyle Satı'cığım, sarılara bayıldım. Bence hiç de sakin değiller, güzelliklerini bağırıyorlar adeta ![]() Clematisler çok güzel olmuşlar, güller ve diğerleri. Minyatür havuzu çok beğendim, süs havuzu konusunda cemo ve alcen aklıma giriyor, ah bir karar verebilsem. Aslında karar vermek için geç kaldım, hemen bir mavi leğen alıp alıştırma yapabilirim ama. Leğenin derinliği nilüferlerin gelişmesine yetiyor mu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2066 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Vildan hanım, çok teşekkür ederim, epeydir Deryanın yanındaydık armut bahçeyi az ezince, bitkiler canlanıp serpilmiş ayrıca bitkilerin dikilmesinin üstünden yıllar geçincede gelişip gürleşiyor sevgiler. Adalet ablacığım çok teşekkürler, çiçeklerde sarı benim favori rengimdir çok severim. Çarşamba günü sevgili Yücel gelmişti, nilüferimi küçük bir kapta görünce bana acıyıp inan bir sepetin sapını çıkarıp havuz yaptı, yüksekliği konusunda bilgim yok ama nilüferleri içine yerleştirdi çokta sevdim, bence leğen yeterli gelir sanıyorum sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2067 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Minik havuz pek güzel olmuş. Siyah battal boy çok kalın çöp torbalarından bir tanesini kesip, içine doğru örtersen, kenarlardan sarkıtıp, sarkıttığı uçları üstünede taşları tekrar dizersen ablam görüntü çok değişir. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2069 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
havuzda yüksek potansiyel var ![]() bir ucu alçak kullanıp, geniş alanlarını karşılıklı olarak orta boy çiçekler ile donatıp, diğer ucunu da yüksek bitkiler ile kompozisyon canlandı gözümde şimdi. kenarlarına bir köşeye yer minesi gibi alçak ama bol çiçekli ve sarkıcıları dikebilirsiniz veya küçük yapraklı hederalar, kışa da dayanırlar. hem havuzun içine sarksın, hem de dışına, kenarları da kapatsın. tabi gürleşmeleri zaman aldığı için ya sık dikim olmalı, ya da bodrum kayaları ile beraber kullanılmalı diğer uç kesime de iki kademede daha boylu bitkiler. hani şu saz görünümlü saklım saçak olanlar var ya, Sciprus gibi, Acorus gramineus gibi onları kullanabilirsiniz kışa dayanıklıllarmış. arkalarında kuvvetli fon oluşturabilmek için şimşir olabilir ve bu aradaki her boşluğa kolay yetişen mevsimlik çiçekler. maksat toprak görünmesin. mesela öbek halinde getiştirebileceğiniz farklı renkteki bodrum papatyaları... sarkanı, açanı, coşanı bir arada pardooon, pardon. kaptırmış, kendi hayallerimi anlatmışım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2070 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili İlksenöztürk,o kadar güzel anlatmışsınızki bir havuz kenarı nasıl güzelleşir ağzım açık bir çırpıda okudum ![]() Okudum okumasınada, benimki resmen minyatür bir havuz o dedğiniz bitkileri kenarlarına dikersem, bir süre sonra havuz arada kaybolur, daha büyük bir havuza kavuşursam, yazdıklarınızı mutlaka değerlendireceğim, çok teşekkürler saygılar sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|