![]() |
|
![]() |
#1741 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Sevgi hanım, o mavi güzellerin ikisindende sana gönderdim, bu yıl açmasa bile seneye mutlaka açarlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1745 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Sati hanim resim konusunda cok haklisiniz, ben de elimden makineyi düsüremiyorum sonra bir bakiyorum ayni kareleri cekip durmusum. Bir de gözümün gördügünü resime yansitamayinca kiziyorum. Masallah agaclar net. de de tüm üye dostlarin bahceleri cosmus durumda hangi sayfayi gezecegimi sasirdim bu aralar. Bu yil calismak zor gelse de bahcem beni cok mutlu etti eminim bu mutlulugu bebis de hissediyordur. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1747 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bahçeleri gezdikçe gözüm gönlüm açılıyor inan bana, bebiş, bebişi ben duymamışım galiba, hayırlı uğurlu olsun çok hoş bir duygu, kesin hissediyordur çok yormadan yap işleri, sen yorulursan onuda etkiler, sevgiler selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1749 |
Ağaç Dostu
|
Bahçem
Sevgili Vildan hanım, ağaçlar.net toplantısında getirdiğim bitkinin çiçekli fotoğrafı, Sevgili ozbeyin gönderdiği gece mumları, Sayın Zeki beyin toplantıda dağıttığı güzelliklerden. Düzenleyen Satı Uğurtan : 01-08-2011 saat 22:20 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1756 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili satı hanımcım sarı çiçeklerin görünüşü harika güllere bayıldım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1757 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Cemo bahçe sana hazırlanıyor en kısa zamanda gel olurmu? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1759 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Sarı,mor ,mavi en çok dikatimizi çeken renkler oluyor. Ben de ilk üç sarıya ve son fotoğraftaki mor çiçeğe bayıldım.İstekleri aynı ise birbirlerine yakın olsalar göz kamaştırırlar ![]() Ellerinize sağlık ,çok güzeller. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1760 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Harika görüntüler Satı'cığım bence de sarılar ve güller çok güzel görünüyor 2. sarıdan bana da getirmiştin çok güzel büyüyor. Çok teşekkür ederim canım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1761 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Satı hanım tohum için şimdiden teşekkür ederim. Yeni eklenen çiçekler harikalar hele sarılara bayıldım saksıdan sarkan sarı çiçek nedir çok alımlı gorünüyor.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1762 |
Ağaç Dostu
|
Tamam cemocuğum en kısa zamanda gelin bekliyorum, bu yıl çocukların, mülakatlar, sınavlar, armut(köpüşüm) onlara koşturmaktan ben çıkamadım bir yere. Periş, çok teşekkür ederim sevgiler. Sevgili nurcan, bu gün cemoda aynı sarıları diyordu, aslında mor son üç sarıyla olabilir diğer baştaki ikisi sarkıcı olduğu için mora uymaz, morun boyu çok uzun. Günebakancığım çok teşekkürler, sağlıkla büyüt. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1763 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-05-2009
|
bahçeniz çiçekleriniz gerçekten güzel ellerinize emeğinize sağlık. Saksıda bir çiçeğiniz var dikkatimi çekti adı nedir şu sarı olan. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1764 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili Bahar, çok teşekkürler sarılarda birinci çiçek fatma hanıma yazdığım ikinci çiçek sarı kız. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1765 |
Ağaç Dostu
|
Geldim, geldim. Nihayet gelebildim.. Tüm çiçeklerin nefis. birçoğunu tanımıyorum. Hatta biri bendede var. demin bahçeme koydum. Adını bilmiyorum. Şimdi sendede gördüm. 1815 no' lu mesajdaki dördüncü fotoğraf. Yaprakları nane gibi kokuyor. Sen biliyor musun adını? Valla iklim olarak bizden en az 15 gün öndesiniz. Senin ve sevgili Elek' in gönderdiniz Gül hatmi tohumlarından çıkan bitkiler daha 10 cm falan. Seninkiler çiçeklenmiş bile. Ya ben ne diyeyim? Siz bu işi biliyorsunuz arkadaş. Bravo valla. Sevgi ve selamlar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1766 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Benim hatmiler en az iki metre, çiçek açalı en az 10 gün oldu. Sevgiler saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1767 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Demekki, bu gidişle, bizim hatmiler temmuzda ancak açacak. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1768 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili Zeki Yağlı bahçeme gelmiş, o adını yazmış. Salvia microphylla. ''Yıllar önce Saray Nanesi dendiğini duymuştum.''Diyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1769 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Orhan bey, Zeki bey sağolsun nane yapraklı bitkinin adını yazarak ikimizide sıkıntıdan kurtardı, sanıyorum ancak açar, bence canınız sağolsun ne zaman isterlerse o zaman açsınlar sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1770 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Sati hanim gül hatmiyi tohumdan mi yetistirdiniz? Beni de bu yil sevgili Fikreteren heveslendirdi paketteki tüm tohumlari ektim. Hemen hepsi de cimlendi simdi ne yapacagimi bilemiyorum. Biraz gelisince topraga mi aktarayim yoksa kisi korumali mi gecirteyim? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|