![]() |
|
![]() |
#2073 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2011
|
Yine süper arkadaşım,şevtaliler ne zaman oluyor... Maşşallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2075 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2009
|
Bende sağdan soldan şeftali arıyorum benimkiler yetmiyecek diye, ama gerek kalmadı arkadaşımda bolca varmış ![]() ![]() Satı hanım, şimdiden afiyet olsun seyreltme yapmasanızda çok güzel görünüyor şeftalileriniz.sağlıcaklakalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2076 |
Ağaç Dostu
|
Birol bey, çok teşekkürler hepsi sizin kasalara doldurur götürürsünüz ![]() Şaka bir yana bu yıl resmen meyvenin çokluğundan dallar kırılıyor, geçen yıl hiç yoktu ondan önceki yıl bir taneydi bu yıl oldukça çok nektar ve şeftalide. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2078 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili satı, klematisinin rengi çok hoş,maşşallah mavilide çok güzel güle güle büyüt canım....... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2081 |
Ağaç Dostu
|
Adalet ablacığım, çok teşekkürler evet kışın kayıplarım çok olmasına rağmen, kalan ağaç ve bitkiler coşmuş durumda, ablacığım sana köklendirmeye çalışayım fakat kaç yıldır uğraşıyorum clematis köklendiremedim sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2083 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2087 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-05-2009
|
maşallah ellerinize sağlık abla.. 2048 deki en son fotodaki pembe çiçekli çalı **** ağacın ismini öğrenebilirmiyim?teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2088 |
Ağaç Dostu
|
Satıcım,bahçende baharda olamadın ama,çiçeklerin sana sevgilerini nasıl göstermiş o minik bahçeye neler,neler sığdırmışşın hepsi çok güzel olmuş. Aslan pençesi çok güzel bir bitki,bak senin sayende bir bitki ismi daha öğrendim, ellerine sağlık sağlıkla, mutlu otur bahçende canım...... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2089 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Zeki Beyin hediyesi çok güzel bir penstemon ablam. Kendiliğinden yetişen ilk bitkin aklarotu. Keyifle büyüt hepsini. Çok öptüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2091 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Ikinci resim physallis alkekengi`ye benziyor. O baloncuklarin sonradan turuncuya dönmesi lazim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2092 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili zbk74, çok teşekkürler beğenilerin için, çalının ismini öğrendiğimde yazacağım ![]() Alcenciğim övgülerin için çok teşekkürler, canım aslan pençesi değil ayı pençesiymiş benim sayemde değil sevgili jineop sayesinde öğrenmiş olduk ![]() Sevgili jineop, iyiki varsınız yoksa bu güzel bitkiler isimsiz kalacak, ben bildiğimi bile yanlış yazıyorum ayı pençesine aslan pençesi diyerek ![]() Sevgili çiçeksever70, inan bana hiç bir şeye bu kadar sevinemezdim, çok güzel bir bitki nerden nasıl gelmiş bahçeme bilmiyorum, mutlaka arkadaşlardan biri gönderdi sen adını yazmasan bilmiyorum inan sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2093 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2095 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili çiçeksever70, ilk yılı değil o bitkinin bu üçüncü yılı, iki yıldır yoluyorum kalanlar ertesi yıl tekrar çıkıyor, ben çiçeğini ve meyvesini ilk bu yıl gördüm, çok sevdiğim bir bitki etrafı sararsa arkadaşlara dağıtırız boş ver sencanım bebişleri öpüyorum sevgiler. Füsuncuğum merhaba, çok çok teşekkürler şeftalileri seyrede seyrede bir hal oldum çok güzeller, sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2098 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Mavişler harika görünüyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|