![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Berrin hanım bende arap fulu var fakat daha küçük yani sizin dediğiniz bitki arap fulu değil, o bitkinin adı, Clerodendron bungei. Ben ılgını köklü diktim yalnız çeliktende kökleniyor, evet çit olarak çok güzel duracağından eminim, tüm övgüleriniz için çok teşekkürler sevgiler. Düzenleyen Satı Uğurtan : 15-05-2011 saat 23:10 Neden: İsim eklendi. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Satı hanım ; herkes gibi ılgın'ı ben de çok beğendim.İsmini duyardım da nasıl bir bitki olduğunu bilmezdim.Sayeniz de hepimiz tanıdık ve sevdik ![]() Küçük yaramaz ne yapıyor ,arada onu da görelim lütfen. Berrin hanımın sorduğu çiçek yanılmıyorsam kış ortancası .Ama emin de değilim ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçem.
Sevgili nurcan, çok teşekkürler ılgın gerçekten güzel bir ağaç, çiçeklendiğinde resmen açık pembe bir top gibi. Armut çok mutlu resmen evin en küçük kızı edasında etrafta geziyor, sen yeterki iste şimdi fotoğrafını yüklüyorum ablası Ankaradan geldiğinde ilk gördüğü andaki sevgi ve özlem gösterisi ![]() Sevgili berrinin sorduğu kış ortancası değil, Clerodendron bungei. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Tekrar teşekkürler sevgiler. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sayın Satı Uğurtan , Armut a bayıldım.Çok hoş bir yüzü ve göz ifadesi var. Ekranı öpesim geldi.Benim de iki tane kedim var, çok seviyoruz.Evlat gibiler değilmi?. Maşallah diyorum.Hoşçakalın. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili berrinb, çok teşekkürler duygularınızı öyle güzel anlatmışsınızki ne diyeceğimi bilemedim, ben bu güne kadar muhabbet kuşu, tavuk papağan baktım onlar duygularını köpekler kadar belli etmiyorlar, armut resmen bakışlarıyla her şeyi anlatıyor, onu çok seviyoruz, sizinde kedileriniz sağlıklı ve uzun ömürlü olsunlar sevgiler. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
İkinci fotoğrata ki bakışına bayıldım.Çok büyümüş ,çok tatlı. Mutluluğunuz daim olsun ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili nurcan, çok teşekkürler, evet resmen elimizde büyüdü, çok güzel çok duygu dolu bir olay, onu çok seviyoruz hiç böyle bir duygu olacağını tahmin bile etmiyordum. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Alıntı:
Satı ablacığım ellerine kollarına sağlık,benim bir haseki küpem bile yok Artık Cemo kardeşimin bahçesini talan etmem gerekiyor beş adet çamaşır leğeni(büyük boy)aldım haberin olsun bu aralar ortalarda gözükmüyor tam fırsatı![]() Resimleri görünce işte bu dedim gerçekten çok güzeller şunuda iyi biliyorum ki sadece güzelliklere değil güzelleştiren ellere de bakıyorum,eee artık şu zeytinde tüm güzelliği ile ortaya çıksa Herkese selamlar yolluyorum hem de yürekten. |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Eğer bir gün bize yolun düşüpte gelirsen, Haseki küpelerinin hepsi senin. Yakında zeytinin fotoğrafınıda göreceksin ![]() Bizdende size sevgiler selamlar. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Kaybettik
|
Yücel bey haklısınız bu bahçe bende de kuş olup buralara konma isteği uyandırıyor. Satıcım bahçen çok güzel sanki her bir köşesinde o güzel yüreğin var, sevgiler |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili zenfree, çok teşekkürler gelintacı gerçekten çok hoş benimki üç yıl oldu dikeli bu yıl açtı, çiçekleri o kadar yoğunki,tomurcuklar tam çalının dibinden başlıyor başa kadar sürüyor, biz küçükken papatyalardan taç yaparlardı bize tıpkı onun gibi. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Satı hanım,gelin tacı muhteşem görünüyo hasekide emeklerine sağlık. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-05-2010
|
Sevgili Satı maşallah bahçen yine coşmuş cıvıl cıvıl ellerine sağlık. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili türkan, çok teşekkürler, seni görmek çok güzel, epeydir göremeyince merak etmeye başlamıştım sevgiler. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet sevgili satı bazı sebeplerden dolayı uzun süre siteye uğrayamadım. Yeni yeni balkonlar şenlendi hadi bir kaç fotoğraf ekledim,şöyle birde bahçeleri balkonları dolaştım gezmişken senin bahçeyede uğradım çok güzel her şey,hele küçük yaramazda ayrı bir güzel sevgiyle kal. |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Türkancığım, o sebepler umarım sağlık sorunu değildir gerisi hallolur. Küçük yaramaz gerçekten yaramaz bahçede plastik her hangi bir eşya görmesin iki saniyede hallediyor, fakat çok tatlı bir yaramaz sevgiler ![]() |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2010
|
Gelin tacı ve hasekiler harika ellerinize sağlık...Hasekiler için yoğun çaba sarfediyorum başaracağım inşaallah...sevgilerimle... |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili bıcırık, çok teşekkürler, hasekiler için ben hiç çaba sarfetmedim, sarısını bir komşum iki kök verdi diktim o yıl açmadı ertesi yıl coştu, diğer renklerinide Almanyada sokaklardan toplamıştım tohumlarını getirip bir köşeye öylece boşalttım ve ne kadar sonra çıktığını hatırlamıyorum çünkü takip etmemiştim, özel bir bakımda yapmıyorum çok hızlı gelişiyor ve artıyor, bu yıl tohum çok olacak sanıyorum, bolca gönderirim sevgiler. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili satı çok önemli olmasada biraz sağlık sorunlarıyla uğraştım ,bunun yanında bazı problemlerde yaşadım ama şimdi biraz daha iyiyim,işte kendimi çiçeklerle haşır neşir olarak oyalıyorum sağlığın ötesinde hiç birşey yok teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
Armut çok şeker ama annesi dünya tatlısı ![]() |
|