![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Düzelmiş Sevgili Finduk52, fotoğraflar açılıyor ve açıldıkça da açıkçası aklım başımdan gitti. Belki gözümden kaçtı ama sormadan duramıyacağım. Çalışıyor musunuz, ya da çalışıyorsanız, bu güzellikleri bırakıp işe nasıl giiyorsunuz ? ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-08-2009
|
Alıntı:
Şuan part time bir işim var çalışıyorum. Bundan önce ful time çalıştım. İnanın işe gitmeden bir turluyorum bahçeyi , gelince bir daha . Sanki birkaç saat sonraya çok şey değişecekmiş gibi Bende diyorum benim bahçem garip garip fazla ziyaretçisi olmuyor diye içten içten üzülüyordum . Demek ki sorun resimlerden kaynaklıyormuş . Aslında sevgili SDurul ve çok kıymetli Orhan ağabeyimiz yazmıştı fakat fazla kişide olduğunu duyunca aynı sorunun , neyse çok şükür çözümünüde bulmuş olduk. Artık resimleri sadece foruma yükleyeceğim. İmageshack e yükleyince herkesde göstermiyor , bunu anladım. Kucak dolusu sevgiler ... |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Ne diyorsunuz, bu bahçe asla garip kalmaz, her şey bambaşka güzel ve farklı, güller, lilliumlar, herşey harika. Ben de hem sabah işe gitmeden, hem de işten dönüşte terasa atıyorum kendimi, yani hepimiz aynı kafadayız kısacası. Tabii ağaçlarda kafadarların buluşma adresi. Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-08-2009
|
Alıntı:
Daha yapmak istediğim değiştirmek istediğim çok şey var . Mesela ortadaki taşları tamamen kaldırıp yerine yemyeşil çimen yapmak istiyorum. Daha çok şey var aklımda olan . Herşey olacak zamanla inşaallah. Sizlerin değerli fikirleri ve yardımları benim en büyük yardımcım. İyi ki sizler varsınız , iyi ki ağaçlar.net var .. Kucak dolusu sevgilerle .. |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bahçe, clematis, çiçek, gül, papatya |
|
|