![]() |
|
![]() |
#601 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili finduk52, ben mesaj yazarken sen bebişin resmini yüklemişsin, bende rahatsızlık duyunca hastalık sandım böyle rahatsızlığa can kurban ![]() Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin çok şirin sağlıkla büyütün sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#602 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2009
|
sayın finduk 52 yavrucuğunuzun tüm sevenleriyle beraber ismine layık bi şekilde sağlık ve huzur içinde yaşamasını diler ömür boyu mutluluklar dilerim herşey gönlünüzce olsun inşallah |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#603 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-01-2011
|
sevgili Finduk52 çok şükür dünyanın en güzel çiçeğini kucağınıza almışsınız ![]() aramıza geri döndüğünüz için çok sevindim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#606 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Finduk52 dünyanın en güzel çiçegi maşallah allah analı babalı büyütsün sevgiler selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#607 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2009
|
Allah analı babalı büyütsün Allah bağışlasın Bebişiniz çok tatlı maşallah nazar değmesin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#610 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Finduk, bebiş büyümüştür, hayırlısıyla. Bizimki bile yirmisinde beş ayını dolduracak. Yavaş yavaş sesler çıkarmaya başladı, yakında dede, babaanne demeye başlayacak. Haberlerini bekliyoruz. Türkiye'den kucak dolusu sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#611 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Finduk'cuğum, Muhammet Kerem 6,5 aylık oldu, bütün yaz görünmedin. Sevgili Durul merak etmiş bak, hepimiz merak ediyoruz seni, nerelerdesin, nasılsın, neler yapıyorsun. Kısacık bir ceee...deyiver canım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#612 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Sevgili Finduk, nerelerdesin merak ediyoruz. Umarim hersey yolundadir. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
bahçe, clematis, çiçek, gül, papatya |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|