View Single Post
Eski 14-07-2010, 21:04   #322
finduk52
Ağaç Dostu

finduk52's Avatar

Giriş Tarihi: 16-08-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Sevgili finduk52, yaklaşık iki saattir bahçenizde dolaştım. Önce sizi tebrik etmek istiyorum.
Azminiz tam yerinde olmuş ve harikalar yaratmışsınz.

Çiçeklerinizin hepsi çok güzel, çok da uğraş vermişsiniz ama inanın değmiş. Arkadaşlarımız da size ellerinden geldiğince yardımcı olmuşlar. İşte bu da agaclar.net'in güzelliği. Herkes hem bilgi birikimini hem de elindeki fide ve tohumları severek, gönüllüce paylaşıyor.

Bulunduğunuz yerde pek çok çiçeği elde edebilme imkânınız var.
Gülleriniz çok güzel. Ben de pek çok gülümü İtalya'dan getirtmiştim. Bizim buradaki güllerimiz de güzel ama nedenini bilmiyorum İtalya'dan getirttiğim güllerin çiçek çapları çok daha büyük.

Campanulalar da harika, velhasıl hepsi çok güzel.
Umarım içinizdeki bu güzel sevgi hiç sönmez, bu güzel uğraşa zevkle devam eder ve bizlerle paylaşırsınız.
Size kolaylıklar diler, bol çiçekli uzun ve sağlıklı ömür dilerim.

(Size güzel bir casablanca soğanı ayırabilirim, ya buraya geldiğinizde alırsınız veya adresinizi yazın, çiçeklenme bittiğinde göndereyim. Diğer lillyumların arasında güzeliğe bir başka güzellik katar)
Sevgili Güler ablacığım , bahçeme hoşgeldiniz sefalar getirdiniz . Ziyaretinizle bahçemi onurlandırdınız . Çok teşekkür ediyorum o güzel sözleriniz için.

Casablanca soğanını okuyunca ayrıca bir sevindim. Ben Türkiye de oturmuyorum Güler ablacığım ama bana 1 tane ayırırsanız Türkiye ye geldiğimde annemlerin adresini iletirim . Ödemeli kargo ile alabilirim .
Aslında imkan olursa kendimde annemle birlikte almaya gelmek hemde sizleri yakından tanımak ve rüya gibi takip ettiğimiz bahçenizde gerçekte bir tur atmak isterdim. Ama o imkan olurmu bilemiyorum şimdilik . Annem rahatsız tedavi görüyor . İnşaallah iyileşirse gelmek isterim elbette .

Çok teşekkür ediyorum sevgili ablacığım , kucak dolusu sevgiler ...

finduk52 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön