agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)




Beğeni Düzeni16Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 09-09-2009, 17:54   #8
Ağaç Dostu
 
finduk52's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-08-2009
Şehir: Hollanda
Mesajlar: 627
Sevgili Adalet Yağcı ve Hüzün ,
Çok teşekkür ediyorum güzel sözleriniz için . Sizlerin bahçeleri kadar olmasa da bu sözlerinizle bana daha bir şevk verdiniz , teşekkür ediyorum.

Burası bizim evimizin arka bahçesi , birde ön tarafta bahçemiz var .
Yine bunlardan hariç arka bahçemizin sonunda kömürlüğümüzün arkasında yine bize ait olan bir bahçemiz daha var , yani toplamda 3 bahçemiz var aslında .

Ön ve arka bahçeye çiçekler dikiyoruz . Kömürlüğün arkasındaki bahçeki eşimin deyimi ile tarla oraya sebze ekiyorum.

Aslında sebze konusunda hiçbir deneyimim olmadığı halde birşeyler yapmaya çalışıyorum . Çok seviyorum onların büyümesini izlemeyi . Hergün başına gider yavrucuklarım diye severim. Emekle büyüttüğün sebzeleri toplaması ise o ayrı bir zevk zaten .

Sevgili Adalet Yağcı , seneye o gördüğün kenar boyunu olduğu gibi mavişlerle kaplamak istiyorum inşaallah , o mavişlere eşimde bayılıyor .

Sevgili hüzün , keşke imkan olsa üzümlerimden gönderebilsem . Geçenlerde biraz topladım yıkayıp poşetledim difrize attım , ama maşallah o kadar var ki hepsini toplasam yerim yok koymaya . Yan komşuma verdim eşi seviyormuş ama başkada verecek kimse yok , burada genelde herkesin bahçesinde bulunuyor kara üzüm , kendilerinde olmasada annesinde ablasında oluyor .

Gelecek seneyi sabırsızlıkla bekliyorum . Sizlerden aldığım fikirlerle ekeceğim çiçek tohumları,açmasını beklediğim güllerim , mor salkımım , yaseminlerim ...

Bugün bahçeme kışdan hemen sonra için anemon , çiğdem ve nergis diktim . Baharda inşaallah açınca onlarında resimlerini çeker eklerim .

finduk52 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
bahçe, clematis, çiçek, gül, papatya


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:19.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025