View Single Post
Eski 09-09-2009, 17:54   #7
finduk52
Ağaç Dostu

finduk52's Avatar

Giriş Tarihi: 16-08-2009
Sevgili Adalet Yağcı ve Hüzün ,
Çok teşekkür ediyorum güzel sözleriniz için . Sizlerin bahçeleri kadar olmasa da bu sözlerinizle bana daha bir şevk verdiniz , teşekkür ediyorum.

Burası bizim evimizin arka bahçesi , birde ön tarafta bahçemiz var .
Yine bunlardan hariç arka bahçemizin sonunda kömürlüğümüzün arkasında yine bize ait olan bir bahçemiz daha var , yani toplamda 3 bahçemiz var aslında .

Ön ve arka bahçeye çiçekler dikiyoruz . Kömürlüğün arkasındaki bahçeki eşimin deyimi ile tarla oraya sebze ekiyorum.

Aslında sebze konusunda hiçbir deneyimim olmadığı halde birşeyler yapmaya çalışıyorum . Çok seviyorum onların büyümesini izlemeyi . Hergün başına gider yavrucuklarım diye severim. Emekle büyüttüğün sebzeleri toplaması ise o ayrı bir zevk zaten .

Sevgili Adalet Yağcı , seneye o gördüğün kenar boyunu olduğu gibi mavişlerle kaplamak istiyorum inşaallah , o mavişlere eşimde bayılıyor .

Sevgili hüzün , keşke imkan olsa üzümlerimden gönderebilsem . Geçenlerde biraz topladım yıkayıp poşetledim difrize attım , ama maşallah o kadar var ki hepsini toplasam yerim yok koymaya . Yan komşuma verdim eşi seviyormuş ama başkada verecek kimse yok , burada genelde herkesin bahçesinde bulunuyor kara üzüm , kendilerinde olmasada annesinde ablasında oluyor .

Gelecek seneyi sabırsızlıkla bekliyorum . Sizlerden aldığım fikirlerle ekeceğim çiçek tohumları,açmasını beklediğim güllerim , mor salkımım , yaseminlerim ...

Bugün bahçeme kışdan hemen sonra için anemon , çiğdem ve nergis diktim . Baharda inşaallah açınca onlarında resimlerini çeker eklerim .

finduk52 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön