![]() |
|
![]() |
#2221 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
sphagnum yosunu
Yaprak çeliklemesinde super bir sonuç alınıyor Resimde menekşe yaprağı. cam güzeli . reks begonya . küpe gene iyi sonuç |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2222 |
Ağaç Dostu
|
Yosun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2223 |
Ağaç Dostu
|
Menekşe yetiştirmek Güzel bir uğraşı . bu çiçekle başlayabilirsiniz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2224 |
Ağaç Dostu
|
GEÇE MUMU Pembe rengi de varmış galiba bir hanım üye göndereçekti herhalde unuttu Olsun belkim bu yazıyı okur yarın kargoya verir |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2225 |
Ağaç Dostu
|
PETUNYAM Seninle tanışalı kaç sene oldu güzelliğin gene can yakıyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2227 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2228 |
Ağaç Dostu
|
Gününüz aydın olsun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2229 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Günaydın sizinde gününüz aydın olsun. Bitkilerinizi seyretmek güzel begonvillerinizide arada paylaşın benim menekşeler sizinkileri görünce kıskanmaya başladılar. emeklerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2230 |
Ağaç Dostu
|
PLECTRANTHUS ECKLONİE Güzel bir rengi hafif bir kokusu var Bir pençerenizi çiçeklendirdinizmi ? Yurt dışında pansiyonumun bulunduğu kasabada pençerenize çiçek koymadığınız zaman komşular evin zilini çalıp .bir rahatsızlığınız mı var bu sene neden pençereleriniz çiçeksiz diye soruyorlar İyi günler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2231 |
Ağaç Dostu
|
Forumda güzel bahçe resimleri konmuş galiba Avusturyadan bu bahçeler çok güzel biz neden bu şekilde yapamıyoruz Ormanları bol olduğundan orman toprağı ve torf kullanıyorlar Hava kirliliği sıfır toz yok Yazın geçe hava serin . gündüz sıçakda olsa geçe bitki toparlanıyor Bahçelerde bütün aile çalışıyor İnterneti sıkı takip edip bilgileniyorlar Bu sene tohumdan elde ettiğim lobelyalar beni memnun ediyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2232 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Keyifle abim. Sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2233 |
Ağaç Dostu
|
Haftanın ilk günü İyi günler Yıldız çiçeği Bir yıldız doğdu nar kırmızı Alemi yaktı verdi bana sızı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2234 |
Ağaç Dostu
|
Bahçeyi geziyor hoş geldin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2235 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-01-2012
|
Merhabalar Ahmet Bey; Yaklaşık 5 gündür sayfanızın tamamını inceleme fırsatı buldum ve bu güzellikleri görünce inanın büyülendim.Elleriniz dert görmesin inşallah.Çok güzel bitkiler yetiştirmiş ve onları capcanlı tutmuşsunuz bunun için çok zaman gerek tabi.Zaman zaman yorum yapılmadığından yakınmışsınız.İnanın sayfanızı gezerken çok yorum yapmak istedin bütün güzelliklere yorum yapmak istedim fakat bir sayfa sonra ne var acaba diye merak etmekten kendimi alamadım ve çiçeklerin aktığı tarafa doğru hep ilerledim hep ilerledim.En sonunda şimdi bitirdim gezintimi ve yorum yazmak şart oldu.İnanın hayran kaldım bahçenize keşke canlı canlı gezebilme fırsatım olsa çok isterdim.Kısmet diyelim şimdilik.Bilirmisiniz bilmem Ezan Çiçeği'ni görüntü aynı Mum Çiçeği gibi fakat tam bir görsel şölen sunar Ezan Çiçeği.Hergün akşam Ezanı okunmaya başladığında bütün çiçeklerin tek tek açıldığını görürsünüz ve her her patlayan çiçek sanki içerisinde depoladığı o mis kokuyu salıverir doğaya.Eğer bu görsel şöleni izlemek isterseniz size tohum gönderebilirim.Fakat şimdi Ezan Çiçekleri başladılar açmaya.Tohum zamanı sonbahar.Taze tohum iyi verim ![]() Bir mesajınızda Çilivia Çiçeği gördüm.Bende komşu teyzemizin bana verdiği bir kök diktim saksıya dün.onun bakımı ile ilgili bilgi verebilirmisiniz bana bol ışık isteyen bir çiçek diye biliyorum ama doğrumuyum bilmem sizinki çok güzel açmış imarım benimkide tutunur ve açar. Şimdiden vereceğiniz cevap için teşekkür ediyorum ve bu güzel bahçenizi bizimle paylaştığınız için size minnet duygularımı belirtmek isterim.Artık sayfanızı hergün ziyaret edip güzellikleriniz hakkında bol bol yorum yapmak bana görev olacak. Sağlıkla Kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2236 |
Ağaçsever
|
Hoş buldum bugün benim doğum günüm ve bana güzel bir hoşgeldin oldu.Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2237 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Bilge Her zaman ziyaretinizi beklerim Clivia için dedikleriniz doğru açık hava bol ışık. tohum için teşekkür ederim Sakız sardunya |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2238 |
Ağaç Dostu
|
GÜNAYDIN Gül ağlıyormu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2239 |
Ağaç Dostu
|
Havuzlara ait çok sual geliyor ama harekete geçen yok şimdi tam zamanı Bir gayret |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2240 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2011
|
Bu sakız sardunyayı bende çok sevdim.Hiç çiçeksiz kalmadı. Havuzunuz çok hoş etrafındaki bitkileri merak ettim.Mümkünse daha ayrıntılı fotoğraflar bekleriz. Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2241 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Berbul İsteğiniz üzerine başka bir forumda yayınlanan havuz resmini koyuyorum Her türlü bitki var |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2242 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-10-2011
|
Bence ağlamıyor . Sadece gecenin buruk yorgunluğundan kalan tek ter damlasını bensiz akıtmamak için bekletiyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2243 |
Ağaç Dostu
|
Sıçaklar artmaya başladı şu an 29 cam güzeli sıçağı ve güneşi sevmiyor Bol ışıklı gölge bir yerde tutmanızı öneriyorum Geçen seneki sıçaklarda tümünü kaybetmiştik |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2244 |
Ağaçsever
|
Çok güzel sanki ortasına fırça darbesi atılmış gibi.Rengi iç açıcı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2245 |
Ağaç Dostu
|
LİMON SELVİ Bahçe peysajında vazgeçilmez bir bitki .kısa zaman büyümesi canlı yeşil rengi bahçeye güzel bir fon kazandırıyor Yaz sıçaklarında kök kısmını devamlı nemli tutmak şart Sıçaklarda duş yapılmasını istiyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2246 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2247 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Almira Bu konuya ilgilenmenizden memnun oldum Bu geçe uzun bir yazı yazaçağım Selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2248 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Aslın da bizim insanlarımız da çiçekleri çok sever eskiden çiçeksiz ev olduğunu düşünmüyorum zira küçükte olsa hepsinin bahçesi vardı. Ama şimdi binalara tıkılıp hayat telaşına düşünce bu güzellikleri unutuk galiba. Ama sahte çiçek konusunda Almira'ya katılıyorum bence kolaya kaçmak ne ölüyor, ne kuruyor ,ne sulamak ne de gübrelemek gerekli kirlenince suyun altına sok yıka tamam hepsi eskisi gibi.Canlılar öylemi ölmesinler diye gözlerinin içine bakıyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2249 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Almira .Sayın Günebakan Çiçek kültürümüz biraz zayıf. eşiniz eve saksı sokmuyorsa tanıdıklarım var ne yapaçaksınız Erkeğin bahçe ve çiçeklerle uğraşmasına hayret ediliyor Mahalleye yeni taşındığımızda bizi ecnebi zannetmişler karı koça bahçede çalışıyoruz diye Bir müddet kaldığım yurt dışında her bitkinin bir derneği veya kulübü olduğunu gördüm Siz hiç eşiyle beraber bir markette çiçek alan bir çift gördünüz mü Halen evimde odamda yetiştirdiğim bitkileri diğerleri kadar seviyorum İyi geceler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Ben bütün çiçeklerimi eşimle birlikte aldım ve benim eşimin ağaçlar net üyelerini benimle birlikte ziyaret etmesi meşhurdur ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
bahçe, begonvil, selluka, sera |
|
|