Merhabalar Ahmet Bey;
Yaklaşık 5 gündür sayfanızın tamamını inceleme fırsatı buldum ve bu güzellikleri görünce inanın büyülendim.Elleriniz dert görmesin inşallah.Çok güzel bitkiler yetiştirmiş ve onları capcanlı tutmuşsunuz bunun için çok zaman gerek tabi.Zaman zaman yorum yapılmadığından yakınmışsınız.İnanın sayfanızı gezerken çok yorum yapmak istedin bütün güzelliklere yorum yapmak istedim fakat bir sayfa sonra ne var acaba diye merak etmekten kendimi alamadım ve çiçeklerin aktığı tarafa doğru hep ilerledim hep ilerledim.En sonunda şimdi bitirdim gezintimi ve yorum yazmak şart oldu.İnanın hayran kaldım bahçenize keşke canlı canlı gezebilme fırsatım olsa çok isterdim.Kısmet diyelim şimdilik.Bilirmisiniz bilmem Ezan Çiçeği'ni görüntü aynı Mum Çiçeği gibi fakat tam bir görsel şölen sunar Ezan Çiçeği.Hergün akşam Ezanı okunmaya başladığında bütün çiçeklerin tek tek açıldığını görürsünüz ve her her patlayan çiçek sanki içerisinde depoladığı o mis kokuyu salıverir doğaya.Eğer bu görsel şöleni izlemek isterseniz size tohum gönderebilirim.Fakat şimdi Ezan Çiçekleri başladılar açmaya.Tohum zamanı sonbahar.Taze tohum iyi verim

eğer isterseniz bu güz size göndermek isterim.Bahçede kışın tamamen kayboluyor zahmetsiz bir çiçek kendi tohumlarından diğer yıl tekrar çıkıyor.tabi ki yazdıklarım bununla kalmayacak.
Bir mesajınızda Çilivia Çiçeği gördüm.Bende komşu teyzemizin bana verdiği bir kök diktim saksıya dün.onun bakımı ile ilgili bilgi verebilirmisiniz bana bol ışık isteyen bir çiçek diye biliyorum ama doğrumuyum bilmem sizinki çok güzel açmış imarım benimkide tutunur ve açar.
Şimdiden vereceğiniz cevap için teşekkür ediyorum ve bu güzel bahçenizi bizimle paylaştığınız için size minnet duygularımı belirtmek isterim.Artık sayfanızı hergün ziyaret edip güzellikleriniz hakkında bol bol yorum yapmak bana görev olacak.
Sağlıkla Kalın.