![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Sayın Esemeral
İçten yazdığınız bu mesaj beni memnun etti tekrar ediyorum Ahmeter bahçeye duvardan bakıp geçip gitmeyin ben sizlerin sayesinde bu forumda 10 seneyi doldurdum Bahçemden size bugün çektiğim resimler herhalde memnun kalacaksınız bol güneşli günler Sık uğramak kaydıyla |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
,,,, Müsait yeriniz varsa daha doğrusu meraklı iseniz yarım veya daha ufak plastık su deposunu tam orta yerinden kestirip ayrı ayrı toprağa gömünüz Havuzunuz hazır ben yaptım bir ton su deposundan En baştaki bitki hem akvaryum hem havuzda oluyor sarı çiçek açıyor İsmi bilmiyorum |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-05-2013
|
Alıntı:
Bahçenize duvardan bakmak değil Size yakın bir semte yerleşip öğrencilik yapmayı planlıyorum aslında fakat emekliliğe daha çok var maalesef ve acemi öğrenci olarak duvardan da olsa sevgi emek ve çabalarınızın nasıl karşılık bulduğunu izlemekle yetinip birikim yapıyorum. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Meral hanım
Teşekkür ederim Her zaman beklerim galiba bahçeniz yok ama size güzel bir hobi forumdaki kavanoz bahçemi gezmenizi öneririm Selamlar iyi günler |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Ahmeter bahçeden bugün ,,,,, Merak ediliyor fotoğraf makinam Canon digital ixus 75 sigara paketi büyüklüğünde 10 senedir mendil cebinde gezdiriyorum |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bahçe, begonvil, selluka, sera |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|