![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sedir
Eser kardeşim, Telefonumuzdan sonra bahçene girdim ve yine bir güzellik yarattığını, mutlu fotoğrafınızı gördüm hemen yazayım dedim. Yeni atlas sedirini güle güle, sağlık mutluluk içinde büyüt. Doğum günün 15 ocak demek! Profiline yazmamışsın. Nuri bey hakkındaki söylediklerine aynen katılıyorum. Allah başımızdan eksik etmesin Herşey gönlünce olsun. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın Eser İlhan ve saygıdeğer eşiniz Necdet bey Sizleri tanımakta benim için büyük bir şanstır, paylaşımlarımda yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana, sizin güler yüzünüzün , içtenliğinizin ve mutluluğunuzun daima var olmasını temenni ederim. Sayın Osman bey, sizi de tanımak büyük bir mutluluk, yaşam paylaşmaktır Allah sizleride başımızdan eksik etmesin, gönlünüzce sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum. Eser İlhan / Bahçem: Misafir olduk, benim ve oğlum için çok güzel bir gündü, bu güzel günün hatırası olarak fotoğraf makinemdeki kareleri sizinle paylaşmak istiyorum. Seçilen ağacımız (Cedrus atlantica Glauca) Mavi Atlas Sediri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Doğum günüm aslında 16 ocak. Ama 40 yaşından sonra doğum günlerimi 40 gün 40 gece kutlamaya başladığımdan bu tarihi de doğum günüm kapsamında gördüm (Profilime yazmayı beceremedim )Sevgi ve selamlarımla .. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Nuri Mürvet, benim ve eşim için sarf ettiğiniz güzel sözlere ve iyi dileklere çok teşekkürler. Sizi ve oğlunuzu bahçemizde görmek bizi de çok mutlu etti. Çok güzel bir gün geçirdik. Sağ olun, elinize, emeğinize sağlık... Bu arada, dikkuyruk da çok güzel çıkmış resimlerde ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|