Kış bu sene bahçemde bana büyük bir üzüntü yaşattı. Üç yıl önce diktiğimiz ve gözünün içine bakarak sevgiyle büyütmeye çalıştığımız, oldukça da sağlıklı bir gelişim gösteren mavi atlas sedirimiz sonbahar başında aniden böceklenerek ibre dökmeye başladı. Hemen sevgili Nuri Mürvet'e yolladığım imdat mesajına gelen cevap doğrultusunda ilaçlamalarını ve bakımını yaptımsa da önüne geçemedik ve ağacımız büyük bir hızla kuruyarak öldü
Nuri Bey(biraz da komşu olmamızın avantajıyla) bu süreci yakından izledi ve beni her aşamada yardımlarıyla destekledi.
Onun gibi idealist, mesleki bilgisi muhteşem ve insani değerleri de yüksek bir insanı dost olarak kazandığımız için ben ve eşim kendimizi çok şanslı hissediyoruz gerçekten de...
Geçen hafta birlikte yeni atlas sedirimizi seçtik ve pazar günü de bu güzelim ağacı bahçemize diktik.
Nuri Bey ağacı o kadar büyük bir özenle ve en ince ayrıntılara bile dikkat ederek yerine yerleştirdi ki, bu yeni sedirin sırf bu nedenle bahçemdeki yaşamına 1-0 önde başladığını düşünüyorum doğrusu. Çok teşekkürler Nuri Mürvet

)))
Sevgili sedir ağacımın dikim aşamalarını birkaç resimle sizlerle de paylaşmak istedim :