![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2008
|
Selahattin Sargın bey, Kekik başlıklarını ilgiyle takip ediyorum. İki adet bende mevcut. Birisi şöhreti olan, diğerini çok iyi bilmiyorum. Doğadan bulup dikmiştim. Haftaya fotoğraflarını koyarım. Nane konusunda haklısınız. İki ayda en hızlı o gelişti. Nane yamyamı çok bu sebeple kontrol altında ![]() Güller evet harika. Budaması, ilaçlaması, sulanması ve çiçeğini koparmam bile bilinçli. Bir o kadar da zahmetli ama emeğe değiyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Mine çalı (Lantana Camara)
Bütün kelebekler onun üzerinde, Arılar da, Kokusu balımsı, Bir yaprak bir çiçek, Çelikledim. Bir yaprak çıkardı bir çiçek...Daha ne yapsın. Bu çalı sevilir... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Mine çalısı çeliği
Yorumsuz... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Zeytinci, Gülleriniz harika, sarmaşık gülünüze bayıldım dilerim benimki de o forma ulaşır. Mine çalınız da coşmuş. Datça'daki bahçemizde bir kök var. Çiçeklerini dökünce üzüm gibi tohum yapar ya, gittiğim zaman onların tamamını koparıp, üzerinde hiç kalmamasına dikkat ediyorum. Böylece sürekli yeni çiçekler geliyor. BB için de nane konusuna değinmeden geçemiyeceğim. Kontrolden çıkarsa tamamını sökseniz bir yerden fışkırıyor. Kökleri betonun altından bile yürüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Vildan SÖnmez, Çardak gülüne bir kamyon gül adını koydum... Görsel şölen kısacası. Heryeri çiçek olunca su ihtiyacının arttığını hesap edemedim. Geçen hafta çiçeklerinin bir bölümü kurudu ![]() Darısı sizinkinin başına. Çalı minenin geçen yıl tohum yaptığını görmedim. Hep çiçekli kalıyor. Uygun iklimi bulunca daha bir güzel olup coşuyor. Şubat ayında biraz az yapraklı ve az çiçekli geçirdi. Bence her bahçede olmalı. Süper bir çalı...Yaşama bağlılığı simgeliyor ![]() İlginize teşekkür ederim. Nane konusuna ilgiliyiz. Düzenleyen Zeytinci : 11-06-2009 saat 19:06 Neden: ilave yapıldı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Kekik çeşidi 1
Adını bilen var mıdır? En iyisi bu imiş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |