![]() |
|
![]() |
#121 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sardunyalarım tek tek çiçeklenmeye başladı.Ayrıca pazardan bugün bir tane de rex begonya aldım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Renkleri nekadar güzel sevgili güne bakancim, bordo çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Sevim hanım ben de renklerini çok beğeniyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-02-2009
|
sahte mum çiçeğiniz çok güzelmiş ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim arkadaşlar bordo sakız süpriz olarak çıktı tabii çok sevindim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-05-2009
|
sardunyalarınızın rengi cok güzel insanı cezbediyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Ağaç Dostu
|
Sıcaklarla birlikte coşmaya devam eden sardunyalar. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Ağaç Dostu
|
Çelik diktiğim canan'ım,yaprak güzeli,kalanşo,acem halısı,çin karanfilleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Ağaç Dostu
|
Yeni aldığım yaprak begonya, yeni yeni açmaya başlayan güller ve hanımeli. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Hozatın bahçesinde gördükten sonra büyük merakla yaptığım gelincik şerbeti.Kokulu gül bulamadığım için bir iki damla gülsüyu damlattım oldukça hoş bir tadı var ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Ağaç Dostu
|
Ve yapraklarının arasından kırmızı, kırmızı göz kırpan dağ çilekleri ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Ağaç Dostu
|
Maşallah Günebakancığım; çiçekler coşmuş, ah bir bardak da gelincik şerbeti hazırlanmış. Nasıl da canım çekti şimdi. Çocukluğum aklıma geldi. Çocukken evdeki kavanozları annemden gizlice kaçırıp gelincik toplar, içine limontuzu ve su koyur çatılara dizerdik. ![]() Dağ çileği de mis gibi kokuyordur şimdi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Ağaç Dostu
|
Almiracığım ben gelincik şerbetini ilk defa yaptım ve tattım oldukça da hoşuma gitti buyur gel birlikte içelim ![]() Çileklerin tadına baktım ekşiydi ama olsun dalından koparmanın tadı bir başka oluyor. Ayrıca meleklerin borazanı çiçeklenmeye başladı bitkilerimin çiçeklendiğini görmek çok hoşuma gidiyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Ağaç Dostu
|
Haklısın Adalet ablacığım daha da geriden gelenler var. cananlarım ve sardunyalarım göz bebeğim zaten ![]() Teşekkür ederim Cumhur bey çok iyiyim gerçektende herşey harika beklemediğim bir anda bir tohumun yeşermesi veya bitkilerimden birinin çiçeklenmesi inanılmaz sevidiriyor beni.Yalnız o kızılcık değil gelincik şerbeti Cumhur bey ilk deneme ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili günebakan heryer yemyeşil emeklerine salık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevim hanım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
ÇOk güzeller.Güle güle seyredin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim baharın güzelliği başladı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili günebakan, bu ne güzel cıvıl cıvıl, güzel bir bahçe. Çileklerinizi afiyetle yemek nasip olsun. Sardunyanızın rengini şimdiden merak etmeye başladım, gerçekten bu haliyle bile çok güzel. Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Ozbey ve Satı daha iyileri sizlerin olsun gerçi sizdeki güzelliklere yetişmem mümkün değil ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili günebakan, bahcenizi bir solukta gezdim güller,gazanyalar,sardunyalarınız hepsi hepsi ayrı güzel ellerinize sağlık. Gelincik şerbetinin rengine bayıldım,çilekler de ayrı güzel eminim tadları da nefistir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevgili Tamaşa çileklerin tadı biraz ekşi ama yine de lezzetli ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2010
|
Sevgili Günebakan bahçeniz bütünüyle çok güzel sardunyalar yere ekilince dahada bir coşmuşlar,yaprağı ebruli sardunyanızın rengini merak ettim,çiçeklenince resim eklerseniz sevinirim,bütün bitkilerinizi ağız tadıyla büyütün... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili günebakan, Çiçeklerin ve yetiştirdiğin her bitki emin ellerde olduklarını yansıtıyor,ellerine seğlık. Gelincik şurubunu yapmış olman beni çok mutlu etti. Bu şurup henüz gazlı içeceklerin evlere girmediği dönemlerden kalan, anne annelerimizin yadigarıdır. Geçen yıldan aklında kalıp yapmış olman da doğal bir lezzetin nostaljisine hizmettir bence. Seni tebrik ediyorum. Bir kişi bile olsa gelecek kuşaklara aktarılması demektir. Sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|