![]() |
|
![]() |
#91 | |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Günebakan,çiçekleriniz güzel ama ben yerde yayılmış ( ! ) olan yeşil yapraklı bitkinin ne olduğunu sorabilir miyim ? Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Sanırım yabani menekşe . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Vildan hanım orman menekşesi diyebiliyorum bizim bahçede yer örtücü olarak kullanılıyor. Teşekkür ederim sevgili Satı çok az zararla kurtardım çiçeklerimi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Ağaç Dostu
|
Bugün pazardan aldığım güzellerim hertaraf lalelerle ve sümbüllerle doluydu dayanamadım sonunda bir tancik alabildim ![]() ![]() ![]() ![]() Bu bir sukulent yanılmıyorsam. Satıcı hint küpelisi dedi adına ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Ağaç Dostu
|
Ne güzelmiş bu Hint küpesi, lalenin de ondan kalır yanı yok yani. Sevgili Günebakan, işte böyle başlıyor delilik, "bi tanecik canım nolacak" diye başlıyoruz, sonra o bi taneler bir bakmışsınız elliler yüzler oluvermişler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Ağaç Dostu
|
Evet Adalet ablacığım bu delilik fena bir delilik benim bir şikayetim yok , ama eşim bazen söylenmeden duramıyor bu deliliğin sonu yok hepsine ulaşamazsın diye ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Cumhur bey ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-08-2008
|
Bahçen ve çiçeklerin çok güzeller. Güle güle otur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevgili Nergis06 ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Ağaç Dostu
|
Bu bir sukulent yanılmıyorsam. Satıcı hint küpelisi dedi adına ![]() Eklenti 129701 Eklenti 129702[/QUOTE] Çok güzel, Bu çiçek bir kalanchoe türü. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Güngör öğrendim teşekkür ederim adı kalanchoe mandiini imiş ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Ağaç Dostu
|
Sanırım beyaz zıpçıktı ![]() Evimizi almamıza sebep olan muhteşem şeftali ağacı ![]() Ahududum da yapraklar patlamaya başladı bakalım meyvalarını görecekmiyiz ![]() Yeni aldığım Müge yapraklanmaya başladı ![]() 3.farklı yerden aldığım kalanşom çiçeklenmeye başladı. Diğerleri de arkadan geliyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Ağaç Dostu
|
Yardım meleklerimden biri çiçeklerimizi yıkayıp sararan yapraklarını temizlerken ![]() Yıkanıp temizlenmek için sıraya girenler ![]() ![]() Muhteşem kokulu frezyalarım ![]() Alacalı hedera, çuha ve şeker tabağından yaptığım arajman ![]() ![]() pazardan aldığım petunyalarımdan kırmızı olan ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Ağaç Dostu
|
Üzeri çiçek dolu olan Dağ çileklerim ![]() Kökleri gölge de kalsındiye clematisim dibine diktiğim petunyalar ![]() Bu da başka bir cins şeftali ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-03-2009
|
Sevgili güne bakan çiçeklerin çok güzel.petunyalar ne güzel açmış.Dağ çilekleri dağdamı oluyo.Cahilliğimi mazur gör bizim buralarda bilinmiyo.Dağda gezerken bende gördüm çileğe çok benziyen bitki.Aldım getirdim bi ümit belki dağ çileğidir diye. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Çok güzel sevgili günebakan petunyaların regide çok güzel. Bahar çalışmaları başlamış kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Sevim hanım Sevgili Dağ çiği emin değilim ama dağda yetişiyor sanırım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2009
|
bütün cicekleriniz ve bahceniz cok güzel emeginize saglık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Sayın Ormancı Ayhan ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Ağaç Dostu
|
Bugün avrupa çiçekçilikten aldığım sardunyalarım ve başka bir yerden sarkan petunya diye aldığım petunyam. Gerçi Avrupa çiçekçilikte muhteşem sarkan petunyalar vardır ama alamadım kısmet başka zamana artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Sevgili Hhatice ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 02-04-2010
|
Çiçekleriniz, çilekleriniz, bahçeniz bi harika. darısı tüm çiçekseverlerin başına ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Ağaç Dostu
|
En üstteki sardunya çiçek açmasa bile olur. ![]() Avrupa çiçekçiliği bir gezebilmek isterdim (ki gezmekle yetinemezdim muhtemelen ![]() Güle güle büyütün. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim Ahsen42 İnşallah herkesin hayali gerçekleşsin Sevgili Gilan gerçekten avrupa çiçekçilikten çıkmak çok zor hele sarkan petunyalar,Scaevola ve o güzelim melekgözleri harikaydı gerçekten ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Ağaç Dostu
|
112. mesajın ilk fotoğrafındaki sardunya ne kadar güzelmiş, sevgili Günebakan, eminim çiçekleri de çok güzel olacaktır. Gerçi sevgili Gilan'ın dediği gibi, çiçek açmasa bile yaprak güzelliği için yetiştirmeye değer. Her şey çok güzel, güle güle büyütün. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Ağaç Dostu
|
Adalet ablacığım daha önce o sardunyadan çelik almıştım ama yetiştirememiştim.sırf onun için gittim avrupa çiçekçiliği son bir tane kalmış oda benim kısmetimmiş. Ayrıca çiçeği açacak üstün de bir tane tomurcuğu var bile ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Ağaç Dostu
|
Bunlar çimlenmeye başlayan papayalar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|