![]() |
|
![]() |
#61 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2009
|
Çok haklısınız sevgili limon Bisiklet yolu sorunu heryer gibi İzmirde de var, Mesafeden kastım benim oturduğum yerle alakalı, biraz rampa olduğundan giderken tamamda, dönüşü problem. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2009
|
İçten dilekleriniz için çok teşekkür ederim.En sevdiğim dut operasyonları bugün son hallerini tespit ettim bütün mahallenin dutları korksun benden hucüma az kaldı bübüllerden önce davranmam lazım sabahın 05.00 de.sizlerde buyurun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yalova'da sahile yapılmış çok güzel.Belediye iki yerde gördüm taksi bisikletler yaptırmış sarı renkli numaralı arkada önde güzel bagajı var dolmuşla şehire inin kiralayın ne güzel her yerde hollanda gibi küçükde olsa parkları var.Tek asıl fark burası bizim vatan burda biz varız onun içinde bisiklet yolunda çekirdek le iki üç kişi sohbet ederek yürür aman ben susuyum gerileceğim sodayıda bıraktım bu saatde bisikletde binerek anca rahatlarım.Özür dilerim bu konular olunca kendimi alamıyorum |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Birol tenoloji çok ileride bizim çocukluğumuzun bir tonluk bisikletleri yok artık.Bu teknolojide araştırmacı bir seçimle alınan bisikletle siz İzmir'den Turgutlu'ya bahçenize gidersiniz (Bel kahvede bir mola hakkınız baki) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Ağaç Dostu
|
İzmir Bonsai Toplantısında Sevgili Turuncuhisin ve sevgili Mine nin verdiği canzadeler yerlerine yerleşti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Ağaç Dostu
|
Bu arada toplantıda sevgili dilhana nın verdiği melisa tohumları hala bekliyor bu gün yarın ekeceğim, kendisine tekrar teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Ağaç Dostu
|
Bahcede calışmalar devam ediyor. Güler Hanımın verdiği sihirbaz gülü yeni yerinde mutlu gözüküyor, kendisine tekrar teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Ağaç Dostu
|
Damlama sistemi için uğraşılar devam ediyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Sevgili Birol, Bana biraz tembellik yapıyorsunuz gibi geldi ![]() http://www.agaclar.net/forum/archive...hp/t-9579.html |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Ağaç Dostu
|
İlk tohum kesinlikle sizin sevgili jineop, onu cepte bilin. Fırın için tembellik yaptığım doğru ama, damlama sistemi benim için çok daha önemli, bir haftadır onunla uğraşıyorum bu gün bitti calıştırdım sorunsuz calışıyor, rahatladım. Yarından itibaren yarım kalan şeftali seyreltme işlemine girişeceğim fırın sanırım azbirazdaha bekleyecek. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Birol, bu siteye üye olan herkes gibi siz de bahçenizde değişimlere başlamışsınız. Sellukanızı kıskandım, tohum sırasında 2. ben olayım bari, eğer benim sellukalar adam olurlarsa ben de dağıtıma katılırım. Gayet iyi gidiyorsunuz, damlama sistemi su ve zamandan tasarruf sağladığı için mutlaka uygulanmalı bence. Kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-12-2008
|
Hocam biz gelip amelelik yapana dek sizin bahçede iş kalmayacak. Yani tarlanızı bahçeye dönüştürme anlamında demek istedim yoksa bahçede iş bitmez. Bari fırında çalışalım. İnşaat işlerine elim yatkındır. Çok iyi el arabası sürer, kum eler, harç kararım. Hatta fikrimce duvar da örerim ![]() E daha ne diyeyim? Artık şu günü kararlaştırsak? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adalet Yağcı Sizin sellukanız benim sellukadan daha iyi olur inşallah, olmazsada tohumunuz benden ( Tabii benim sellukada sorun olmazsa ) Damlama sistemi gercekten çok önemli, zamandan sudan, ve gereksiz ot tan kurtuluyorsunuz. Sistemi kendim kurdum, deliksiz ( kör ) hortuma ağaç başı dört delik delip, ucuna fiskiyeli tapa taktım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Jineop Seyrelttiğim Şeftali leri ne yazıkki atıyorum. Marmelatını hiç duymadım olmamışının. Ama olgunlaştımı marmelatını yapıyoruz. Seyrelttiğim şeftalileri turşucular alıyor ama ona ayıracak zamanım yok. İsterseniz size gönderebilirim seyrelttiklerimden. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Şimdi siz calıştınızmı sigortada istersiniz, ardından sendika falan derken iş sakata gider. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Ağaç Dostu
|
Atılmadan nasıl değerlendirilebilir düşünceleriniz çok güzel sevgili jineop. Seyreltilirken toprağa atılan olmamış şeftaliler, sanırım gübre oluyor, böyle değerleniyor diye düşünüyorum. İnce düşünceniz için teşekkürler sağlıcakla kalın... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili 4.tekilkişi nin istediği kaktüs resmi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-04-2009
|
Teşekkür ederim Birol Bey. Ne kadar güzel açmışlar maaşallah.. Hemen ben de annemin ağaçlarının bir bölümünü çalayım kendi kaktüs bahçemi yapabilmek için ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Ağaç Dostu.
|
![]() sevgili Birol.. bahçeniz ağaç ve diğer bitkileriniz bir birinden güzel.hayalimdeki bahçelerden. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili 4.tekilkişi Eğer kaktüs köşesini hazırlarsan haberim olsun, bendeki acan kaktüslerden bir sonraki toplantıda istediğin kadar getirebilirim.( tabii arzu edersen ) Sağlıcaklakalın. Sayın bahtiyar02 Bahcem için söylediğiniz güzel sözler için teşekkürler. İstediğiniz anda kaktüslerden, dilediğiniz kadar gönderebilirim.Sağlıcaklakalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-04-2009
|
Çok sevinirim Birol Bey, ne ka çok kaktüs o ka muhteşem köşe ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Ağaç Dostu
|
Tamam bir sonraki toplantıda yanımda bol bol getiririm inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2008
|
Sn Birol, bahçe çalışmalarınızı uzun zamandır izliyorum. İnşallah gönlünüze göre oluşturursunuz. Hayalimde büyük bahçe var ve bu gidişle rehberim olacaksınız. Sizinki gibi bahçem olsun eve gitmem yeminle. Orada yat kalk, çalış, karnını ve ruhunu doyur ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sayın lonicera İnşallah hayalinize en kısa sürede ulaşırsınız. Tek sorun benim rehberliğim, olabilirmiyim bilemiyorum, ama elimden geleni yapacağıma dair söz verebilirim. Sağlıcaklakalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Ağaç Dostu
|
Birol Bey, bahçenizi ancak buradan görmek kısmet oluyor, yardıma da gelemiyoruz. Ama azmedip birgün bahçenizin havasını teneffüs edeceğiz. Bir sonraki toplantıya bolca kaktüs getireceğim mi demişsiniz? yoksa ben mi yanlış okudum? Ben de istesem yüzsüzlük etmiş olmam değil mi? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Ulker Ben bahceme İzmir gurubu olarak gelmenizi o kadar çok istiyorumki anlatamam. Cumartesi toplantı sonrası sohbette, sevgili turuncuhis biz sizin bahceye gelme değil gelmeme üzerine plan yapalım dedi ( Bana biraz kinayeli geldi ama ne yapalım öyle olsun. ![]() ![]() Kaktüs apartmanımızın bahcesinde o kadar çokki istediğiniz kadar getirebilirim. Hoşça ve sağlıcaklakalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|