![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
murtan'nın bahçesinin cenneti olması dileğimle
Sayın, murtan Bahçeli hayata hoş geldin demekle, yorumlarıma başlıyorum gençliğinin baharında böyle büyük bir karar vererek yeni bir dünya ya adımını atmış oluyorsun,çünkü bu dünya senin yaşantının özlemleriyle hayat arkadaşının katılımıyla çabalarınızla şekilendiğinde ortaya çıkan en ufak bir işin sonucuda sizleri dünyanın en mutlu insanı olacanızdan hiç şüphem yok ki siz olacaksınız, kurduğunuz bu dünyada eserlerinizin sizin moral hanenize hep artılar kazandıracak bu artılar size kendinizle rekabet yaratacak çabalara güç kuvvet sağlıyarak daha büyük işler yapma şevkiyle kendinizi aşmış bir başka insan olarak önceki hayatlarınızda olmadığınız kadar mutlu olacaksınız çünkü siz ellerinizle kendi cennetinizi kurma kararında başarıyı yakalayan nadir insanlar sınıfına da bulunuyorsunuz. Sizin çok büyüğünüz olarak benim de dileğim bütün ailenizle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşantınızın daim olmasıdır. Bahçenizle Arkadaşım mesleklerimiz aynıymış ben meslekdaşlarımı kardeşlerim gibi sevmişimdir. Sayın Arkadaşım sen yeni üye olduğun için sana ağaçlar netteki epsody'i tanıtayım burdaki hobilerim benim uzmanlık alanım ben bahçe,toprak vede kompost konularının içinde varım, yardımım olursa elimden gelinin eniyisini yapmak isterim. Ağaçlar nete hoş geldin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-04-2009
|
Değerli büyüğüm epsody, <Güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim,yazdıklarınızı okuduktan sonra haftaya daha bir şevk ve heyecanla başlıyorum.Aranızda olmak çok güzel tekrar teşekkürler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
|
Sayın Sabah, Hazır ağaçların olması gerçekten büyük şans,evi konumlandırırken hiçbir ağaca zarar vermemeye çalıştım,onlarda bana mükafatını fazlasıyla veriyorlar.Sadece en büyük kiraz ağacım geçen sene yaprak açmadı,nedenini anlayamadığım bir şekilde kurudu.Bu sene de aynı şeyi görünce kesmek zorunda kaldım,zaten kiraz ağacının çok narin olduğu söyleniyor. Yan bahçeye çim ektim yer yer seyrelmiş bir görüntü olsada bayağı büyüdüler, sanırım zamanla daha da sıklaşırlar.Çim yaparken yüzeye yakın tohumları karıncalar sağolsun bayağı bir miktar taşıdılar,çekirgelerde onlara eşlik etti.Limoni selvilerin önüne de sıra halinde şimşir ektim bu hafta sonu fena olmadı doğrusu.Duvarın hemen altına köşeyede Samsundan annemlerin köydeki evinde asma getirtmiştim 4 çelik hepsi tuttu,oraya bir çardak yapmayı düşünüyorum. Ön bahçeye bu sene şimdilik pek dokunmayacağım kendi doğal çimini biçip sulayarak kurutmamayı düşünüyorum.Daha sonra kendimce bir peyzaj planlayıp düzenleyeceğim. Evin konumu denize bakan bir hafif eğimli yamaçta,cephe güneye bakıyor.Çok sert rüzgar almıyor.toprakta oldukça verimli.Gün boyu güneş alıyor.Su olarak şebeke suyu kullanıyorum.Yorumlarınız ve yardımlarınız için teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Yıl sonunda bakarız, dokundunuz mu dokunmadınız mı! ![]() Havalar güzelleştikçe, çevredeki çiçekleri gördükçe, üstelik bir de agaclar.net'te dolaştıkça bakalım nasıl duracaksınız? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaçsever
|
İnşallah,zaman ve emek her zaman karşılığını verir.Teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|