View Single Post
Eski 17-04-2009, 17:57   #5
epsody
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 04-02-2008
murtan'nın bahçesinin cenneti olması dileğimle

Sayın, murtan Bahçeli hayata hoş geldin demekle, yorumlarıma başlıyorum gençliğinin baharında böyle büyük bir karar vererek yeni bir dünya ya adımını atmış oluyorsun,çünkü bu dünya senin yaşantının özlemleriyle hayat arkadaşının katılımıyla çabalarınızla şekilendiğinde ortaya çıkan en ufak bir işin sonucuda sizleri dünyanın en mutlu insanı olacanızdan hiç şüphem yok ki siz olacaksınız, kurduğunuz bu dünyada eserlerinizin sizin moral hanenize hep artılar kazandıracak bu artılar size kendinizle rekabet yaratacak çabalara güç kuvvet sağlıyarak daha büyük işler yapma şevkiyle kendinizi aşmış bir başka insan olarak önceki hayatlarınızda olmadığınız kadar mutlu olacaksınız çünkü siz ellerinizle kendi cennetinizi kurma kararında başarıyı yakalayan nadir insanlar sınıfına da bulunuyorsunuz.

Sizin çok büyüğünüz olarak benim de dileğim bütün ailenizle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşantınızın daim olmasıdır. Bahçenizle

Arkadaşım mesleklerimiz aynıymış ben meslekdaşlarımı kardeşlerim gibi sevmişimdir. Sayın Arkadaşım sen yeni üye olduğun için sana ağaçlar netteki epsody'i tanıtayım burdaki hobilerim benim uzmanlık alanım ben bahçe,toprak vede kompost konularının içinde varım, yardımım olursa elimden gelinin eniyisini yapmak isterim.

Ağaçlar nete hoş geldin

epsody Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön