![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Aman sevgili mandalinci sabah sabah bu güzel dileklerle karsilanmak ne güzel.. Cok tesekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Sayın Çiçeksever; Çok güzel bahçeniz, doğallığı kaybolmamış çevreniz, Muhterem eşiniz, Büyük abimiz, Küçük abimiz, şirin bebeğiniz, tüm sevdikleriniz/dostlarınız ve çiçekleriniz ile, sağlık içinde mutlu yaşamlar dilerim efendim. Saygılarımla lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Güzel dilekleriniz icin cok tesekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Varsa link de verebilirsin, ben de bir araştırayım nette. Fideler küçükse ugun mevsimde çıplak kök olarak getirebilirim, tabii Yurt dışı yasağı varsa bir çare bulmak gerekiyor ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Rose breeders - Home - David Austin Roses - EU Adalet ablacigim biz bu siteden siparis ediyoruz Ingilizce`si de var. Zaten ciplak kök olarak geliyor karton kutunun icinde. Türkiye`ye gönderim yok diye biliyorum ama yasak olup olmadigi konusunda bir bilgim yok. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Karya bebek abilerinin arasina katildi, muzurluk pesinde... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
Sevgiyle... |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadasim Lir, Selahattin 67 ve sevgili SDurul, güzel sözleriniz ve dilekleriniz icin cok tesekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Alıntı:
![]() Fotoğraflar da çok güzel, elinize sağlık. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
Tesekkürler sevgili dudi, darisi basina. Kiz cocuk cok keyifli oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-11-2011
|
sevgili çiçeksever70, Bahçenize bir girdim, birdaha çıkamadım. Maşallah, adeta cennetten bir köşe yaratmışsınız. O kadar zevkli ve güzelki. söyleyecek kelime bulamıyorum. büyülendim bu bahçe karşısında emeğinize ellerinize sağlık. ( ben bu bahçeye gizlice ve sessizce dalarım) ![]() Bebekleriniz ve eşinizle bu güzel bahçenizde sağlık ve keyifle yaşayın. En mutlu ve uzun ömürler dilerim tüm ailenize. Sevgilerimle Asuman |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-11-2011
|
Bahçenize abone oldum :))
Alıntı:
Bahçenize girerken kapıdan girdim(yani ilk sayfanızdan) sonra da çıkamadım işte çiçeklerin bitkilerin arasında kayboldum. ![]() Evet emeğinizin farkındayım ellerinize saglık. Ne kadar yoruldugunuzu verdiğiniz emekleri ve sonunda bütün bunların karşılığı olarak işte en güzel servetiniz BAHÇENİZ. Gerçekten hayran kaldım. Çocuklarınız ve eşinizle birlikte bu güzel bahçenizde en keyifli en sağlıklı günler geçirmenizi tüm kalbimle diliyorum. Rüyanız hayırlara alamettir. üzülmeyin sakın bence bahçenizin cok cokk daha güzel ve verimli olacagına delalettir. Sizi anlayabiliyorum emek verdiniz. Bu EMEK kelimesi yazıldıgı kadar kolay bir kavram değil. Yüreğinizin güzelliği yansıyor bahçenize. İçinizdeki sevgi hiç bitmesin, tüm ailenize en derin sevgilerimi sunuyorum. Hoş ve esen kalınız asuman |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Baktım normalim, benim gibisi cok, daha bir coştum. Bahce tam bir keşmekeş(böyle mi yazılıyordu bu yahu ![]() ![]() Hala bir dal kırılsa dikmeye çabalıyorum da, nereye kadar anacığım ![]() Karya yı ve abilerini öpüyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Cok tesekkür ederim bahtiyar bey. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
Sayın çiçeksever70 küçük canavarlar çok şirinler inşallah sağlık sıhhat içinde büyürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Sevgili çiçeksever maşallah Karya bebek çok tatlı ve çok büyümüş. Doğayla içiçe olmak nekadar güzel allah mutluluğunuzu daim etsin. Bahçenize herzaman kaçamak girip çıkıyordum işlerin çokluğundan fazla yazışmalara girememştim. Şimdi İstanbul'a döndüm burda bağ yok bahçe yok artık akşama kadar sizlerin bahçelerini aheste aheste gezer dururum. Medine çiçeği çok güzel bir çiçektir bende de var ama hiç tohum almak kısmet olmadı çünkü geç açıyor ve bu mevsime kadar mor kalıyor kendiliğinden dökülen toumlardan baharda çıkınca onları fideliyorum. Medine çiçeği tohumu çok geç çıkıyor bu yüzden çıkmadı diye seneye üzlme . Sağlıkla kal... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili ciceksever Maşallah yiğenlerimiz dünya tatlısı Allah sizlere bağışlasın cici kız çok şeker maşallah sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
Cok tesekkür ederim sevgili peris. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Sevgili Çiçeksever 70 Maaşallah Allah analı babalı büyütsün.Çiçekleriniz çok güzeller. Epeydir bahçenizi gezmemiştim. Medine düğmeleri büyümüş.Eğer tohum alamadıysanız diğer rengi ile beraber gönderebilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
Cok tesekkür ederim fikret bey. Medine dügmeleri saksida kurumus durumdalar tohum olusturdu mu pek anlayamadim öylece biraktim belki seneye yine cimlenir diye. Acaba cicek uclarini kesip saklasam iclerinde tohum varmidir? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Mutlaka belirli sayıdada olsa oluşturmuşlardır. Tabi düşmedilerse. Tohumlarını toplamama rağmen her sene aynı güzellik düşen tohumlardan bahçemi onurlandlrlyor. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|