View Single Post
Eski 10-07-2011, 09:18   #1191
ciceksever70
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Giriş Tarihi: 14-02-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi loveflower Mesajı Göster
Sevgili çiçeksever70, bahçe muhteşem görünüyor,ortancalara bayıldım.Bahçedeki her bitki ayrı ayrı güzel ve sağlıklı,emeğinize ve elinize sağlık.Hamileyken yoruldunuz ama sonucu muhteşem oluyor gerçekten.Sağlıkla,mutlulukla bebeğinizi kucağınıza alın.

Bu arada yürüyüş yolu görüntüleri harika.İnsanlar yapıyor işte,Avrupa nın genelinde bu düzenlilik,huzur var,insana ve doğaya değer veriliyor kısaca.Köyleri masallardaki gibi,şehirlerinde bir başka estetik.Biz de bırak düzenlemeyi var olan doğamızı da yıkıp yerine derme çatma estetikten yoksun binalar dikiliyor,yazık!Oysa ki doğası,bitki örtüsü ve iklimiyle bulunmaz bir ülke,yok etmek için elimizden geleni yapıyoruz devletiyle,milletiyle.
Muhteşem bir yerde yaşıyorsunuz,evinizi ve bahçenizi de siz muhteşem yapıyorsunuz..Üç güzel bebeğiniz ve eşinizle mutlulukla,güzelliklerle yaşayın
Sevgiler.
Tesekkür ederim sevgili loveflower. Yoruldum haklisiniz bu yil bahce beni zorladi ama o kadar da güzel karsilik verdi ki emeklerime neredeyse Subat ayindan beri acan cicekler ve calilar oldu. Su anda her yer zaten cicekler icinde kendimi ciceklerim tarafindan sarilip sarmalanmis hissediyorum bahceye cikinca. Cok mutlu ettiler beni bu yaz. Doguma gitmeden cimlendirdigim ciceklerin cogunun actigini da görebildim. Inanin evden ayrilmak istemiyorum. Dün bütün günümüzü gölde gecirdik cok sicak bir gündü, eve dönünce petunyalarim, phloxlarim bizi yeni cicekleriyle karsiladilar, yani neredeyse gezmeye gittigim icin pismanlik duydum oturup ciceklerimi izleyemedim diye. Size belki garip geliyordur ama bitki delisi arkadaslar benim halimi cok iyi anliyorlardir. Bu yaz tek problemimiz asiri bir bit pire saldirisi oldu. Her yerde karinca yuvasi var onlar tasiyor maalesef. En azindan gülleri ve calilari ilaclamak zorunda kaliyoruz pirelere, bitlere karsi.
Türkiye`nin dogal güzellikleri konusunda cok haklisiniz. Avusturya`nin 10 kati büyüklükte bizim ülkemiz ve neredeyse tüm iklim ve bitki kusaklarina sahibiz ama düzen yok ne yazik ki. Betonlasma meraki dogamizi cok rahatsiz ediyor.
Güzel dilekleriniz icin tesekkür ederim. Sevgiyle kalin...

ciceksever70 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön