![]() |
|
![]() |
#1081 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Alıntı:
![]() Düzenleyen ciceksever70 : 13-06-2011 saat 19:53 Neden: düzeltme |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1082 |
Ağaç Dostu
|
Yok arkadaş! Graz bile bizden bir hafta önde mevsim olarak. İki gün önce, Çarşamba Ticaret Odası Binasının bahçesinde, beya gelinlik giymiş gibi kocaman bir çalı gördüm. Yanına gittim. Deutzia. Hemde ne heybetli. Makinam yanımda olmadığı için çekemedim. Sizde geçen yıl görmüştüm. Bu yılda galiba komşunuzun kini fotoğraflamıştınız. Hemen aklıma geldiniz. Bahçenizede çoktandır uğramamıştım. İyi oldu. Ne kadar çok gül ve ortancanız var. Gülleriniz sanki daha çok yapraklı. Katmerli gibi. Çok güzeller. Renkleride öyle. Ortancalarınızda güzel bir çit gibi. ![]() Sağlık içinde tadını çıkarmanız dileğiyle. Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1083 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben de size kolayliklar diliyorum bu aralar isiniz yogun. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1084 |
Ağaç Dostu
|
[Kelebek calilarindan ikisi cicek tomurcugu verdi. Yakinda cicegini de görürüm sanirim. Digeri biraz göldege kaldigi icin tomurcuklanmadi ama hepsinin de gelisimi iyi. Aldigimdan beri iki kati büyüdüler. Bakın işte! Benimkiler ikişer metreyi buldular ama tomurcuk momurcuk yok. Biz bu sene çok geç kaldık. Sağlık olsun. Değil mi? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1085 |
Ağaç Dostu
|
Neseli latinlerim ve dahlialarim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1086 |
Ağaç Dostu
|
Bu yil bahcede gün güzellerim cogaldi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1087 |
Ağaç Dostu
|
Salyangoz ve kurtlar rahat verince kadifeler de cicek acma firsati buluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1088 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-05-2009
|
Sevgili çiçeksever yine döktürmüşsün ![]() Nereden bulursun bu güzel çiçek çeşitlerini bilmem çiçekçiler sizlere çalışıyor galiba ![]() gez gez bitiremedim çok çok güzeller. ellerinize emeğinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1089 |
Ağaç Dostu
|
Tesekkür ederim sevgili Bahar. Calilarin cogunu marketlere gelen kampanyalardan aliyorum. Boylari cok minik oluyor o yüzden bir saksi cicek fiyatina aliyorum ama ertesi yila zaten gelisiyorlar. Clematisler de öyle. Marketlerde istemediginiz kadar 2 euro´ya alabiliyorsunuz. Tek dezavantaji resimdeki renk ve cesitte olmayabiliyor, sürprizler yasaniyor yani ama her seyi cicek seralarindan almaya kalksak para yetistiremeyiz. Ama gercekten cesit cok cogaldi artik bir de mevsimlikler araya girince her taraf doluyor. Sadelestirmeye de kiyamiyorum artik. Biraz da seviyorum galiba böyle coskulu olmasini. Sevgiyle kalin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili ciceksever güngüzelleri kadifeler harika görünüyor ellerinize saglık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Gilan o cicek silene sp. her yil kendiliginden lale saksisinda cikiyor. Ben de lisianthusa benzetmistim ama ne yazik ki degil. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
Ağaç Dostu
|
Liliumlar, liliumlar... Bunlar kokmuyor ama görüntüleri cok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1095 |
Ağaç Dostu
|
Kelebek calisinin ilk ciceklerini gördüm. Bunun cinsi buddleja davidii pink delight. Düzenleyen ciceksever70 : 21-06-2011 saat 20:55 Neden: ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1096 |
Ağaç Dostu
|
Meraklisina ortanca resimleri... Umarim bikmazsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1097 |
Ağaç Dostu
|
Ortancalar devam... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1098 |
Ağaç Dostu
|
Beyaz cali ortancam kartopunu bana aratmadi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
Ağaç Dostu
|
Ön taraftakilerin hepsine mavilestirici gübreden verdik ama ortanca hep kafasina göre takilan bir cicek. Hepsi istedigi renkte acti hatta tek kökte birkac renk acan bile var... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1100 |
Ağaç Dostu
|
Kücük bahcivanim is basinda... Ben onu cektim ardindan o da " anne ben de seni bahcede cekeyim" diye tutturdu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1101 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-05-2011
|
sevgili çiçeksever çok anlamlı isim seçmissiniz size ve bahçenize bakınca zaten bu isim yakıştırılır size küçük bahçıvanınız da çok şirin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1103 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Sevgili ciceksever, gözlerinizden hayat enerjisi fışkırıyor bu enerjiniz hep daim olsun sizi resimden de olsa tanımak güzel ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1104 |
Ağaç Dostu
|
Tesekkür ederim Ayhan bey ben de sizin yeni bahce isine soyundugunuzu okudum, kolayliklar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1105 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Ağaç Dostu
|
Tesekkür ederim sevgili bettycim, konu bahcelerimiz olunca bizler arka planda kaliyoruz tabii. Arada bir de olsa cee yapmak iyi oluyor ben de bahce ve balkon sahiplerinin resimlerini görmekten mutlu oluyorum. O zaman insan daha bir sahibiyle özdeslestiriyor gezerken. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1107 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1108 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Çiçeksever, bu sene Orası daha sıcak gidiyor sanki? Bizim ortancalar henüz çiçek tomurcuklarını büyüttü, tam açamadılar. Gün Güzelleri de 2 gün önce ilk çiçeğini açtı. Ortancalar her zamanki gibi şahane... Son 2 fotoğrafta ise çok şekersiniz, üçünüz de... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1109 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu yil Nisan ayi normalin üzerinde sicak gecti, Mayis ve Haziran yagisli da olsa ilk kez 30 dereceleri gördük bu aylarda. Normalde ancak Temmuz 30-35 arasi olurdu. Bir aydir yüzmeye bile basladik (gerci havuz suyunu burada solar enerjisi ile isitiyorlar ama olsun ). Bir cok cicek neredeyse 15 gün, bir ay önceden acti. Ortancalar da erkencilerden umarim cicekleri cabuk bitmez. Simdi dört gözle aksam sefalarimin ciceklenmesini bekliyorum. Benim sansima sanirim bahcemi dogum öncesi bol cicekli görmek kismet oldu. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1110 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili ciceksever70 ortancalar harika rengarenk cıvıl cıvıl maşallah resimlerdende olsa sizi tanımak çok güzel sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|