Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç
Yok arkadaş! Graz bile bizden bir hafta önde mevsim olarak. İki gün önce, Çarşamba Ticaret Odası Binasının bahçesinde, beya gelinlik giymiş gibi kocaman bir çalı gördüm. Yanına gittim. Deutzia. Hemde ne heybetli. Makinam yanımda olmadığı için çekemedim. Sizde geçen yıl görmüştüm. Bu yılda galiba komşunuzun kini fotoğraflamıştınız. Hemen aklıma geldiniz. Bahçenizede çoktandır uğramamıştım. İyi oldu.
Ne kadar çok gül ve ortancanız var. Gülleriniz sanki daha çok yapraklı. Katmerli gibi. Çok güzeller. Renkleride öyle.
Ortancalarınızda güzel bir çit gibi.  Güzel duruyorlar.
Sağlık içinde tadını çıkarmanız dileğiyle. Selamlar.
|
Tesekkür ederim Orhan bey ama sizin bahceniz de mevsim olarak gec canlansa da bu yil cok büyük bir degisim gösterdi. Bastan beri takip edince insan farkediyor. Bizde beyaz Deutzia var orman tarafinda. Komsumuzunki de bizim oldu sayilir cünkü bu yil bizim bahceden bir sürü kökü cikti. Gecen yil cok derin budandigi icin ciceklerini göremeyecegiz galiba ama benim taraftakilerden yeni bir cali sahibi oldum bedavadan. Bu arada size iyi bir haberim var Kelebek calilarindan ikisi cicek tomurcugu verdi. Yakinda cicegini de görürüm sanirim. Digeri biraz göldege kaldigi icin tomurcuklanmadi ama hepsinin de gelisimi iyi. Aldigimdan beri iki kati büyüdüler.
Ben de size kolayliklar diliyorum bu aralar isiniz yogun.