![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bugün küsüm kocamla, beni küpe almaya götürmedi Aynı şeyden 10 tane alıyorsun diyor, iyide hepsinin rengi farklı, boyutu farklı. Ama kendisi 10 tane oya ağacı istiyor. )Anneler günün kutlu olsun, mor salkımın bol bol acsın. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
[QUOTE=cemo;799445]Çok güldüm ya, bana hiçte yabancı bir durum değil. ![]() Bugün küsüm kocamla, beni küpe almaya götürmedi Aynı şeyden 10 tane alıyorsun diyor, iyide hepsinin rengi farklı, boyutu farklı. '' Ama kendisi 10 tane oya ağacı istiyor. )''Gerçek peyzajcı Atilla hocamız o na katılıyorum,küpeyle yüzükle hiç işimiz olmaz ) |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Alıntı:
. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Yandığının resmidir ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Benim kartopu yuvarlak cicekli degil yassi cicekli cikinca, bugün cok güzel kartopu vardi üstü top top cicek dolu ama onu da alalim demeye korktum artik. Herseyim olsun istiyorum ama gercekten artik pek yer kalmadi ekecek. Ancak bozulan bir bitkinin yerine daha sonralari düsünebilirim. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili Çiçeksever, oğlun çiçeklerin en güzeli, ne güzelde toprakla oynuyor. Güzel bahçende ailecek nice mutlu, sağlıklı anneler günü dilerim. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Fare kulaklarim acti. Önceki yillarda resimlerini ekledim ama o kadar cok seviyorum ki cicegini bir iki kare daha sizleri biktirmaz herhalde. Cok da cabuk cogaliyor. Celigini topraga öylece daldirsaniz bir kac hafta sonra tuttugunu görüyorsunuz. Bazi yerlerde fazladan cikti sökmek zorunda kaldim, bu bahar bir baktim yine cikmis. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Beyaz acelyam da acti, digerlerinin cicegi sanirim gecmek üzere. Ne yazik ki burada cicek ömrü cok kisa. Seraya da sordum sera ortami olmadan daha uzun süreli ciceklendirmek mümkün degilmis burada. Saglik olsun bu kadarina da sükretmek lâzim. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Ilk clematisim ciceklendi. Emin degilim ama sanirim Montana cinsi. Gecen yil yerini arada degistirmeme ragmen iki kez ciceklendi. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Pieris`in yapraklari kizariyor. |
|