![]() |
|
![]() |
#871 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Tesekkür ederim sevili Hatice, sevgili Zenfree. Leylak cok güzel kokuyor gercekten de. Bugün aksama kadar kücük oglumun yuva gezisinde olacagim. Aksam gelince kendimi bahceye atarim artik. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#873 |
Ağaç Dostu
|
çiçeksever70, birkaç gündür sizin çalışmalarınızı takip ediyorum. Yaşadığınız 4 yıl, bir film şeridi gibi geçti. Bahçenin ilk görüntülerinden sonraki gelişmesi güzümüzü güldürdü. Hepsini tek tek sayamayacağım, herşey çok güzel. kolaylıklar diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#874 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-04-2009
|
Sardunyalar küçük ama nasıl da sağlıklı yemyesil duruyor. Yaprakları öyle güzel duruyor ki, çiçek açmasa bile güzel ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#875 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili gilan gecen yil sardunya, petunya ve küpe dikmistim. Küpeler orayi hic sevmedi, petunyalar da üzerine yagmur yaginca hastalandi. Sardunyalar saksilarda tekmis gibi göründü. Bir de petunyanin gecen ciceklerini temizlemek daha zor geliyor bu yil kolayciliga kactim. Sardunyalarin sarkma orani tamamen havaya bagli. Cok yagmur yaginca gelisemiyorlar. Günes seviyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#876 |
Ağaç Dostu
|
Tesekkür ederim sayin h. isik. Dört yillik yogun calismadan sonra bahce bu yil yüzümüzü güldürdü. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
Ağaç Dostu
|
Sardunyalar bol bol cicekleniyor sevgili nurguldk ancak uzayip gelismesi tamamen günese bagli. Yaz güzel gecerse sansliyiz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#879 |
Ağaç Dostu
|
Tesekkür ederim sayin nevzat. Renkli kismi dogru da düzen derseniz iste o biraz zor, detay resimleriyle hile yapiyorum biraz. Yagmurlardan cimler o kadar cabuk uzuyor ki bicmeye yetisemiyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#880 |
Ağaç Dostu
|
Kücük bahcivanim is basinda... Orasi onun mini bahcesi, kestane eker, ot eker, kazar biz karisamayiz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#882 |
Ağaç Dostu
|
Spirea en keyifli zamanini yasiyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#883 |
Ağaç Dostu
|
Evet o onun küregi biz kullanamiyoruz. Her seyi var. Oyuncak cim bicme makinesi, pilli ot bicme tirpani, testeresi... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#884 |
Ağaç Dostu
|
Nihayet bir mor salkimim oldu, anneler günü serefine... Bu wisteria cinensis degil, wisteria frutescens amethyst falls. Digerine göre daha az büyüyormus ancak bol cicekli oluyormus. Bakalim görecegiz. Eve getirip ekecek yer bulamayinca esimden epey azar isittim, hemen aklima Cemo geldi. Her bitki alista esim bu bahceye bir daha ot bile almam diye yemin ediyor yine de istedigim bitki sonucta bahcedeki yerini aliyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#885 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bugün küsüm kocamla, beni küpe almaya götürmedi ![]() ![]() Anneler günün kutlu olsun, mor salkımın bol bol acsın. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#886 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
[QUOTE=cemo;799445]Çok güldüm ya, bana hiçte yabancı bir durum değil. ![]() Bugün küsüm kocamla, beni küpe almaya götürmedi ![]() ![]() Gerçek peyzajcı Atilla hocamız o na katılıyorum,küpeyle yüzükle hiç işimiz olmaz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#887 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#888 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Aman oğluşunda çok tatlıymış maşallah ısırmalık yanaklar var. Anneler gününüz kutlu olsun. Sevgiler........ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#889 |
Ağaç Dostu
|
Tesekkür ederim sevgili hanndan, ondan bir adet daha var ama onu yakalayip resim cekmek zor oluyor. Sizin ve tüm annelerin de anneler günü kutlu olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#890 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Yandığının resmidir ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#891 |
Ağaç Dostu
|
Benim kartopu yuvarlak cicekli degil yassi cicekli cikinca, bugün cok güzel kartopu vardi üstü top top cicek dolu ama onu da alalim demeye korktum artik. Herseyim olsun istiyorum ama gercekten artik pek yer kalmadi ekecek. Ancak bozulan bir bitkinin yerine daha sonralari düsünebilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#892 |
Ağaç Dostu
|
Ben de ispirya istiyorum, çook güzeller. İstemenin sonu yok, her görülen ve beğenilen bitkiden benim de olsun, bakalım sonu nereye varacak. Eşler isyanda. Küçük bahçıvan, çok tatlı. Çekirdekten yetişiyor maşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#893 |
Ağaç Dostu
|
Gercekten spirea cok güzel bir cali budanmaya da geliyor istediginiz boyda tutuyorsunuz. Bendeki spirea vanhouttei cinsi cok cabuk gelisti ve aldigimiz yil hemen ciceklendi. Bende iki tane baska cins de var ama henüz ciceklerini göremedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#895 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Çiçeksever70 küçük bahçıvan çok tatlı maşallah anneler gününüz kutlu olsun hediyenizde çok güzel saglık ve mutlulukla büyütmen dilegiyle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#897 |
Ağaç Dostu
|
Burak bey, sn. mandalinci tesekkür ederim. Bugün bir saat bahce bictim, fasülyelerimi, domateslerimi ve kabaklarimi diktim. Domateslerin etrafina kadifeleri de ekecektim ama pilim bitti ara vermek zorunda kaldim. Daha cimlenen cicekleri biraz büyüyünce bahceye aktaracagimi düsündükce fenalasiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#898 |
Ağaç Dostu
|
Çiçekler harika gerçekten. Birazda iklim avantajlarıyla hepside güzel açmış ve büyümüşler. Hele bir çiçek var arada gözüme alıyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#899 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#900 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili Çiçeksever, oğlun çiçeklerin en güzeli, ne güzelde toprakla oynuyor. Güzel bahçende ailecek nice mutlu, sağlıklı anneler günü dilerim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|