![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet evet! İlk senesi çiçekleniyor.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu cok güzel bir haber Orhan bey cünkü bu sabah markette tanesi 1,5 euro`dan bulunca iki tane Budlejia bir tane de Weigelia aldim. Daha da cok alirdim da esim artik nereye dikeceksin, ben elimi bile sürmem diye söylenince korka korka üc tanede kaldim. Ama Budlejia oldukca büyüyen bir cali zaten buralarda bahcelerde var her yil kisacik budadiklarini görüyorum, yazin yine de aciyor. Gecen yildan beri aklimda bu yil kismetmis. Weigelia`yi da cok istiyordum. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Budlejia`larimi ve Weigelia`yi bahcede toprak kaymasi problemi olan yere, köklerin yayilip topragi tutmasi dilegiyle diktim. Oldukca günes alan bir yer, umarim yerlerini severler. Elimde son kalan soganlilar olan lilium ve anemonlari da diktim. Hazir havalar güzelken seri halde calisamamak cok kötü. Agir aksak calisiyorum iste. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Bir kac ilkbahar güzelligi... Yakinda onlar gecer diger soganlilar acmaya baslar. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Bir anda gözlerim açılıverdi Sevgili çiçeksever70; bunlar ne böyle ne kadar güzeller. Nedir bu güzelliklerin isimleri? |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sordugunuz cicekler kardelenlerle yabani cuhalar. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili çiçeksever70, kardelen tarlası gibi olmuş bahcen. Bayıldım bu görüntüye. Yeni yaptığınız citlere clematis mi sardıracaksın (hayal etim de) Ellerin dert görmesin, elinde cay yazın tadını cıkar. Ben kelebek çalısı aramaya gidiyorum. Aklıma birşey düştü yine ![]() |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Clematis`i ben de kapi kismina düsündüm ancak diger bölümlerde ortancalar var yazin büyüyüp cicek acinca citlerden baslarini uzatirlar nasil olsa. Bu yaz mecburen bahcede misafir sanatci olacagim bebek dogana kadar. Simdiden oflaya puflaya calisiyorum son aylarda nasil olur kimbilir. Kelebek calisini tavsiye ederim. Cok güzel bir cali ve kisa da dayanikli. Sevgiler. |
|
|
|
|
![]() |
|
|