![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Alıntı:
Tesekkür ederim Orhan bey. Allah herkesin cocuguna güzel bir hayat versin. Dünyada yasanan felaketleri hic bir cocuk yasamasin istiyorum. Biz aslinda kücük bir sehirde yasiyoruz. Sehir merkezine yürüme mesafemiz 15 dakika. Burasi eyaletlere ayrilmis bir ülke. Bizim eyaletimizin baskenti Graz sehrine de arabayla yarim saatlik mesafedeyiz. Alisveris yapmak ya da bir yerlere gitmek icin zorlanmiyoruz anlayacaginiz. Ama inanin her seferinde kosa kosa evimize dönüyoruz. Alisveristen yorulunca esim surada bir kahve icelim mi diyor, bosver bahcemizde rahat rahat icelim diyorum. Bizim gezme secimlerimiz de genelde dogal yerler oluyor. Sigara dumani dolu bir yerde yemek yemektense, üzüm baglarinin icinde olmayi tercih ediyoruz. Buradaki huzur ve dogal ortam zaten bu ülkede yasamamizin nedeni. Insan ne yazik ki kendi ülkesinde her zaman bu kosullari bulamiyor. Deutzia eskiden beri bahcemizde olan bir cali, ikincisi de komsunun bahcesinden bize dogru geliyor. Tohumdan yetisir mi bilmem. Yetisiyorsa tohum toplamaya calisayim isterseniz ama asiri yagan yagmurlar bu yil tohumlarin kurumasina izin vermiyor ne yazik ki. Diger sarkan cicek de kara gözlü suzan sarmasigi. Sevgiyle kalin. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Anlattıklarınıza bakılısa, keyifli olduğu kadar, oldukça kolay bir yaşamınız var. Orada insanın ömrü uzar valla. Aman aman! Hiç yerinizden kıpırdamayın! ![]() Sevgili ciceksever70; Karagözlü Suzan bende var halbuki. Ama ben sarılıcı olarak kullandığım için, tahmin edemedim. Birde sizdeki erkenden çiçek açmış.Deutzia tohumu konusunda haklısınız. Karadeniz' de de, tohum elde etmek pek mümkün olmuyor. Önümüzdeki yıl fırsat bulursam getiririm. Nezaketiniz için teşekkürederim. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Pembe Queen Elizabeth diye aldigim güller sari acip bana sürpriz yapti. Umarim kirmizi diye aldiklarim da da ayni sürprizi yasamam. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Yilin ilk bezelyelerini topladim. Bir yemeklik olmasi icin bir kac hasat daha yapmam lazim. |
|
|
|
![]() |
|
|