![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Herkese cok tesekkür ediyorum. Seri halde calisamiyorum kücüklerden dolayi resimleri yükleme isi aksiyor. Iste bahcemin devami... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Bahceme hos geldiniz sevgili Limon. Insanin örnek aldigi birinden övgü almasi cok güzel. Ahsap ev dediginiz bizim evin garaji ve odunlugu. Burasi gercekten cok huzurlu bir yer. Insan bazen kendini dünyadan soyutlanmis hissediyor. Neyse ki sehir merkezine on-onbes dakikalik mesafedeyiz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Lupinelerim. Insan ufacik tohumlardan bu büyüklükte ciceklerin yetisebilecegine inanamiyor bazen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Rhododendron... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Ve en son acan emektar rhododendronum. Sevgili Limon benim bahcemdeki dört rhododendron da bolca günes aliyor ancak sanirim burda sürekli yagan yagmurlar ve asiri sicak olmamasi güzel acmalarini sagliyor. Ayni sekilde ortancalarim da tüm gün aydinliktalar ancak her yagmurdan sonra boy atiyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Komsunun bahcesinden aldigim bi celikti, gecen sene hic acmayinca bu sene sökmeyi düsündüm ama iyi ki yapmamisim. Zarif ciceklerinin yani sira kokusu da nefis... Düzenleyen ciceksever70 : 08-06-2009 saat 13:44 Neden: Resim ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Oldukca cok para ödeyip Ingiltere`den siparis ettigimiz David Austin güller... En sevdigim ciceklerden olan gülün bakimi, zararlilarla mücadelesi o kadar ugrastiriyor ki bazen ekmesemiydim diye düsünüyorum. Ama aksamüstü bahcede oturup güzel ciceklerine bakinca da ... Scepter d Isle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Kaybettik
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Evet kesinlikle yaşadığınız yere gitmek lazım ![]() Sevgili çiçeksever70 sevgiyle oluşturduğunuz doğa harikadı bu yerde bu güzel bahçede sevdiklerinizle sağlıkla, sevgiyle, huzurla yaşayın, sevgiler Düzenleyen sevim.K : 10-08-2009 saat 17:59 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Cok tesekkür ederim güzel sözleriniz icin. Vakit bulup biraz da cevre bahceleri resimleyebilsem sizlerle paylasacagim. Burada bahce hayatin olmazsa olmazi insanlar icin. Dogustan edinilmis kadar dogal bir sekilde toprakla ugrasiyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın Sevim.K.'ya katılmamak mümkün mü? Fotoğraflar harika, sıcacık, paylaşım için teşekkür ederiz. Sizi uyarmam gereken nokta; Physalis alkekengi'yi mutlaka koruma almalısınız. Avusturya epey soğuk olmalı, bitki kışı çıkaramaz donar diye düşünüyorum. Kökleri ve toprağıyla dikkatlice saksıya aktarıp, ev içine alabilirseniz , yaşatırsınız. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Uyariniz icin tesekkür ederim, zaten tüm filizleri bahceye ekmedim daha saksilar icin de bir kac tane var. Ancak burada bir cok bahcede topraga ekili oldugunu ve her yil yeniden ayni yerde actigini gözlemledim o yüzden iki yöntemi de denemek istedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Evdeki küveti cikarip dusa kabin yaptirinca bahceye gömecek ikinci bir küvet cikmis oldu. Ortada görünen bölüm ilkbaharda lale, nergis ve sümbül soganlarini diktigimiz eski küvet, en kenarda esimin ikiye bölüp yarisini topraga gömdügü bir teneke bidonun icine ekili phloc, lilium ve lupinler... En basa da lilium dikmeyi düsünüyorum. Köstebege karsi buldugumuz bu cözüm sayesinde bu yil cicek soganlarimiz da biz de rahat ettik. Fikir almak isteyen olur diye sizlerle paylasiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-03-2007
|
Harikasınız siz,ne güzel fikir benim bahçede öyle bi problem görmedim daha,ama buraya taşınalı da 3 ay oldu neredeyse, zamanla böyle bir problem olursa kulaklarınızı çınlatarak uygularım bu fikri.Fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla yüksük çiçeğiniz var,bu sene aralıklarla iki üç defa denedim tohumdan çimlendirmeyi ama başaramadım,yılmadım muhakkak edinmek istiyorum nasipse,bakımını tohum ekim zamanını biliyormusunuz?Ben araştırarak ektim tohumları,talimatlara da uydum ama olmadı.Bahçenizde ve evinizde bol bereket,mutluluk ve sağlık dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|