![]() |
|
![]() |
#421 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Sonunda dayanamayip berberisi söktüm iyi ki de yapmisim manolyaya dayandigi yetmezmis gibi bir de kökleri manolyanin köklerine dogru uzuyormus. Ama canim cikti. Ufacik bir berberis calisinin bu kadar zor sökülecegini hic tahmin etmezdim. Berberisi de sebze bahcesinin üst tarafina ektim cünkü yari gölge oldugu icin seneye sebze bahcesinin yerini degistirmeyi düsünüyorum. Ölmez yasarsa orda salkim sacak gelissin. Simdi sakayiklari manolyanin dibinden almam lazim ama bugün yine cesaret edemedim. Sakayik yer degisiminden hoslanir mi acaba? Düzenleyen ciceksever70 : 19-07-2010 saat 12:40 Neden: resim ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Ağaç Dostu
|
Deli kizin ceyizi yagmur bidonum. Icinde yok yok, salatalik, nane, rosmarin, feslegen, dereotu... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Ağaç Dostu
|
Seneye ekilmeyecek tohumlardan biri, sabah sefasi... Sabahlari acan cicekleri cok güzel ama bir türlü istedigim gür sarmasik görüntüsünü yakalayamadim. Artik kis kosullarina dayanan hanimelleri ve clematisler bir de karagözlü suzan kalici sarmasik cesitlerim olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Sorum Cemo Hanım'a idi,sizinkiler maşallah çok büyükler onları yer değiştirmek oldukça zaman alır bırakın yerlerinde kalsın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Ağaç Dostu
|
Yok biz zaten yerlerinden memnunuz cicek bahcesinden tamamen ayri bir yerdeler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Ağaç Dostu
|
Lila-mavi arasi rengi olan hatmim nihayet acti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-01-2010
|
Sevgili Çiçeksever, bahçeniz çok güzel. Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Çiçeksever; Hatmiler de phloxlar da harika. Hatmi dekoratif büyümüş, açmakta çok gecikmiş ama mevsimliklerin burada yavaş yavaş ölmeye başlamdığını düşünürsek tam zamanında donanmış. Yavaş yavaş şu mevsimliklerden vaz geçmem gerekiyor, kalıcı bitkiler üzmüyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Ağaç Dostu
|
Aman bana tohum deme sevgili Çiçeksever ![]() İki senedir tohumlar beni öyle yordu ki, tövbe ettim artık. Burada bitkinin fidanını bulmak mümkün, Avusturya'nın iklimine dayanabiliyorsa yaylaya da adapte olur nasılsa. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Siir ve Uzman16 bahceme ugradiginiz gözümden kacmis. Özür diliyorum ve güzel sözleriniz icin tesekkür ediyorum. Sevgili Türkan Sultan size de cok tesekkür ederim. Umarim en yakin zamanda hayalinizdeki eve kavusur güzel bir bahce olusturursunuz. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Ağaç Dostu
|
Bir kac resim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Ağaç Dostu
|
Yaz boyunca esimle aksamlari cok ender bahcede keyif yapabiliyoruz. Isik yaksak sinekler geliyor, cocuklar uyanikken mum yakamiyoruz. Iste öyle nadir yakalanan aksamlardan biri... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Ağaç Dostu
|
Bugün biraz cocuklarla calistik. Emektar rhododendronun yabani otlarini temizledik, etrafina agac kabugu serdik ve ön tarafina su anda yoluk yoluk kalmis olan ama kisa sürede toparlanacagini umdugum juniperusu diktik. Büyük oglum aletleri ve suyu tasidi, kücük de sulama isini halletti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Ağaç Dostu
|
Bahcemin iki yakisikli sövalyesi... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-08-2009
|
O şövalyeleri yanaklarından öpüyorum. Maşallah çok tatlılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili çiçeksever, yardımcılarınız çok yakışıklı maşallah. Allah bağışlasın. Ortancalarınızı çok beğeniyorum, harika açmışlar. 463. mesaj, 2. fotoğraf çok hoş. Mavi açmaları için bir şey veriyor musunuz? Doğal halleri mi? Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Ağaç Dostu
|
Aman da aman, severim ben o şövalyeleri, Allah bağışlasın. Ne güzel, bahçeli evlerinde gönüllerince koşup oynayarak büyüyorlar, büyük şehirlerde artık buna imkan yok. Ortancalar tam da benim hayalimdeki gibi sıralanmışlar, geyikler ortanca sevmiyorlar anlaşılan, onların dertleri güllerle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Ağaç Dostu
|
Cok tesekkür ederim sevgili Finduk52, sevgili SDurul ve Adalet ablacigim. Cocuklar yaz kis bahcedeler o yönden cok rahatiz gercekten de. Ortancalari neyse ki geyikler sevmiyor Adalet abla yoksa bir tane birakmazlardi tam da yol kenarindalar. Ortancalara suda cözülebilen saf demir veriyoruz. Yine de arada kacamak yapip pembe acanlar oluyor. Birkac tanesini de ben pembe birakiyorum tabii ama genelde alt sira mavi ile mor tonlari arasinda. Keske tohumdan yetisen bir bitki olsa bol bol gönderebilirdim. Herkese sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-07-2010
|
Bahçeniz maşallah rengarenk bir sürü çeşit var çok emek harcadığınız belli. Paylaştığınız manzara resimleri de çok güzel eğer oturduğunuz bölgeyse çok şanslısınız doğayla iç içe ne güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2009
|
Bahçeniz de ,çiçekleriniz de,yöreniz de çok muhteşem Sağlıklı ve Keyif dolu günler dilerim selamlar-sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#442 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tesekkür ederim Erdal bey, evet yasadigimiz bölgeden resimler paylasiyorum genellikle. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Ağaç Dostu
|
Tesekkür ederim sevgili cetasule... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-03-2010
|
balkonunuzdaki çiçeklere bayıldım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Ağaç Dostu
|
Tesekkür ederim Sn. Aydinakduz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Ağaç Dostu
|
Dün esimle üc saat bahcede calistik. Ortancalar bazi yerlere ekerken düz bir cizgide ekemedigimiz icin alt sira istedigimiz gibi degildi. Acik kalan yerlere yeni ortancalar ekledik. Bazi calilarin yerini degistirdik cünkü cok büyüyüp birbirlerine karismislardi. Onu yap bunu yap ortaligi topla derken günün yarisi gecti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Ağaç Dostu
|
Resimlerin devami... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili çiçeksever70, Bahçenizin her köşesi ayrı bir güzellik sergiliyor. Detay verince bahçeler insanı daha çok sarıyor,içinde dolaşmış gibi hissediyorsunuz kendinizi. Hatmiyi çok severim, mavi hatminiz ne kadar güzel duruyor. Ağaç hatmi çok çiçek döküyor diye dikmemiştim. Şu sıralar gül hatminin çeşitli renklerinden tohum topluyorum,yeni bir uygulama yapacağım. Şovelyelerinizle ailenize güzel günler dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#449 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Cok tesekkür ederim sevgili Hozat. Sizin de Bodrum bahceniz cok güzel ama samimi olmak gerekirse yesil agirlikli diger bahcenizi ben daha cok seviyorum. Masal evleri gibi cok güzel. Detay verirken bazen hep ayni görüntüleri mi tekrarliyorum diye düsünüyorum ama her yeni eklenen resimde yapilan yeni degisiklikler ve saatler süren calismanin eseri var. Bahce isinden anlayanlar aradaki farki görüyorlardir diye umuyorum. Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Hiç merak etmeyin ben farkındayım, baçenizin bu şekle gelmesi için ne kadar emek verdiğinizi anlıyorum ve sizi tebrik ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|