![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Alıntı:
Kinalari ise sevgili Hhaticenin gönderdigi tohumlardan diktim, ilk kez yetistirdigim icin tecrübem yoktu ama 100% cimlenme orani oldu ve cok cabuk büyüyüp ciceklendiler. Yetistirmeye devam edecegim ciceklerden. Onun da tatli bir kokusu var yakindan koklayinca. Sevgiyle kalin... |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Sevgili çiçeksever70, bahçe muhteşem görünüyor,ortancalara bayıldım.Bahçedeki her bitki ayrı ayrı güzel ve sağlıklı,emeğinize ve elinize sağlık.Hamileyken yoruldunuz ama sonucu muhteşem oluyor gerçekten.Sağlıkla,mutlulukla bebeğinizi kucağınıza alın. Bu arada yürüyüş yolu görüntüleri harika.İnsanlar yapıyor işte,Avrupa nın genelinde bu düzenlilik,huzur var,insana ve doğaya değer veriliyor kısaca.Köyleri masallardaki gibi,şehirlerinde bir başka estetik.Biz de bırak düzenlemeyi var olan doğamızı da yıkıp yerine derme çatma estetikten yoksun binalar dikiliyor,yazık!Oysa ki doğası,bitki örtüsü ve iklimiyle bulunmaz bir ülke,yok etmek için elimizden geleni yapıyoruz devletiyle,milletiyle. Muhteşem bir yerde yaşıyorsunuz,evinizi ve bahçenizi de siz muhteşem yapıyorsunuz..Üç güzel bebeğiniz ve eşinizle mutlulukla,güzelliklerle yaşayın ![]() Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Türkiye`nin dogal güzellikleri konusunda cok haklisiniz. Avusturya`nin 10 kati büyüklükte bizim ülkemiz ve neredeyse tüm iklim ve bitki kusaklarina sahibiz ama düzen yok ne yazik ki. Betonlasma meraki dogamizi cok rahatsiz ediyor. Güzel dilekleriniz icin tesekkür ederim. Sevgiyle kalin... |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Bir bakayım çiçeksever70 kardeşim neler yapıyor günaydın uzun zamandır ziyeretinize gelemedim ama sanmayın ki unuttum sizleri Bahçe sayfalarını bu aralar inceleyemedim zira köyde bilgisayarım çok yavaş çalışıyor işyerime gidince de fazla vakit ayıramadım, ancak son görüntülerinize bakarak bizimle paylaştığınız için, bu güzellikleri bizlere sunduğunuz için sevindim ellerinize sağlık.Kardeş bizim buralarda mevsim biraz yağışlı geçti ot yolmaktan helak oldum baştan başlayıp temizliyorum sona geldiğimde başladığım yer tekrar ot ![]() Ağaç ve çalılarda bit pire ne ararsan var sürekli ilaçlamayı ben de yapıyorum,bu arada çiçeksever kardeş biz sapanca toplantısını yaptık hani diyorum ki birde graz toplantısı yapsak mı Sayın tturt'un bahçesini talan ettik bir de Avusturya da bir bahçeyi talan edelim mi diyorum![]() Hekese selamlar yolluyorum sağlıcakla kalınız. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Gecenlerde gittigimiz Pieberstein gölünden sizinle birkac manzara paylasmak istedim... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Resimler devam... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Sevgili çiçeksever yoğun bahçe işlerinden fırsat bulupta siz değerli arkadaşlarımın bahçlerini gezemiyorum. Bu gün allahtan yağmur yaıyor dışarda bir iş yapamıyorm bende rahat rahat bahçe gezintisine çıktım. Dereleri bol yerde büyüdüğüm için (hala aynı yerdeyim) eklediğin dere resimleri çok hoşuma gitti. Hele ördeklerin salınarak yüzmeleri beni çok keyiflendirdi. Çiçekleriniz ise herzamanki gibi göz banyosu yaptırıyor. Herşey çok güzel inşallah yakında güzel doğum haberinide alırız. Selamlar... |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Viyana`da parklarda yapiliyormus diye okudum gazetede. Bilin bakalim hangi ülkeden gidenler yapiyor? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Manzara süper! Ağaçlar ve su... Tam huzur yeri. Bir de yüzüldü mü tam bir parçası gibi hisseder insan. Şu renkli renkli küçük evciklere bayıldım. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili uzayli, denizle kiyaslanmasa da yüzüyoruz su tertemiz. O evler tatil icin kiralanan bungalov evler. Ayrica bir de kücük otel var kiyida. Biz daha hic kalmadik ama ücüncü bebek de gelince birkac gün deneyelim diyoruz. Cocuklar cok seviyor cünkü. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Zinnialar acik pembe acti, günesi gördükce koyu pembeye dönüstü. Bu yil cok memnun kaldik görüntüsünden, önümüzdeki yaz ekilecekler listesinde. Rengârenk bir zinnia öbegi yapmayi düsünüyorum. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Iki yildir saksida cansiz cansiz iki yaprakcikla duran astilbe topraga alinca gelisip cicek acti. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Kinalarin boyu cok uzadi. Renk renk cicek actilar. Yakindan koklayinca hafif bir kokusu da var. Cosmoslar da orda burda acmaya basladi. Cicegi gecenleri kesiyorum yeniden cicekleniyor. Yalniz üc paket tohum fazla geldi. Hemen hepsinin cimlenecegini beklemiyordum. Önümüzdeki yil bir paket ekeyim bari sonra nereye sasirtacagimi sasiriyorum. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili Çiçeksever70 eklediğiniz dere ve göl resimlerine bayıldım....harika yerlerde çok güzel fotoğraflar çekmişsiniz.Al eline fırçayı , geç şövalenin başına tarzından......Bayıldım ördeklere ,ve küçük bungolov evlerin renk ve dizaynlarına.....Mavi hatmi hiç görmemiştim.Tohumdanmı yetiştirdiniz....Çiçekleriniz ve bahçeniz herzamanki gibi renklive çok güzeldi....Petunyalarda tohumdan yetişmiş çok sıhhatli görünüyorlar. artık hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Kolay gelsin..Sevgiler selamlar.... |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadasim lir, vapur dumanini inceledim güzel bir cicegi var. Artik saksilarda cimlendikleri gibi biraktim dokunmuyorum. Acarsa anlayacagim kesin olarak ne oldugunu. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Burada bir adet var, eve yeni bebek gelmesine yakin bahcelere bir leylek konur. Bebek dogunca da leylegin gagasina bebegin cinsiyetine göre mavi ya da pembe kiyafet giydirilmis bir oyuncak bebek asilir. Böylece tanidiklar, komsular eve bebegin geldiginden haberdar edilir. Ilk oglum Istanbul`da dogdu, ikincisinde yapmamistik bahceli evimiz yoktu ama bu kez cok istemistim. Esim sagolsun leylek bulup getirmis. Leylegimizi bahceye koyduk bebegi bekliyoruz artik. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Leyleğe bayıldım. Tam ucuna da bebeğe dair bir ipucu yazacaktım ki, okuduğumda zaten bunun gelenek olduğunu öğrenmiş oldum. Çok güzel,çok beğendim... Leyleğin gagasındaki oyuncağı merakla bekliyor olacağım. ![]() Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
O oyuncagi biz de merak ve heyecanla bekliyoruz... |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Hadi hayırlısı allah sağlık sıhhatli nasip etsin ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Bizdeki ''Seni leylekler getirdi.'' kandırmacasıda çok uluslu bir hikaye galiba! Baksanıza, Avusturya' dada leylek bu işte rol alıyor.![]() Neyse gelsinde, bahtı açık gelsin. Bereketi ile gelsin. Not: Bu arada 1247 no'lu mesaj- ikinci fotoğraftaki bitkiniz ''Coreopsis (Çift renk)- Kız gözü çiçeği. Bende birkaç gün önce öğrendim. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Leyleğiniz pek güzelmiş sevgili çiçeksever. Peki gagasına asılamn haberci bebek ikiz ya da üçüz doğumda 2 ya da 3 tane mi oluyor ?. Leyleğinizin bebekli fotoğrafını da paylaşın bizle, hayırlısıyla. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|