Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb
Sevgili Çiçeksever70 ,bahçenizi gezerken aklıma çok eski bir şarkı geldi."Açıldı bahçede güller,eder avâze bülbüller" .Arkadaşım bahçeniz resmen Gülîstan olmuş ,renkleri ve biçimlerine bayıldım.Zaten yerleşim yeri olarak hayran olduğum bir doğanın içindesiniz.Güle güle zevkini çıkarın.Ellerinize sağlık,Lupinlerinizde çok sıhhatli görünümdeler.Vazodaki gülleriin formlarınada bayıldım,kokulu gül olduklarını sanıyorum.Hayırlı bir yaz mevsimi dileği ile sevgiler ve selamlar.
|
Tesekkür ederim Berrin hanim, bahsettiginiz sarkiyi biliyorum cok severim Türk Sanat Müzigini burada aradiklarimizi bulamiyoruz diye internet radyosu aldik eve sürekli dinliyoruz oradan esimle. Cocuklara pek hitab etmese de kulak dolgunlugu oluyor.
Güllerin en güzel zamani simdi aslinda Mayis sonu acarlardi hep bu yil sicaklardan erkenci davrandilar. Gül bahcemizdeki yaklasik 30 gül esimin bana toplam 2 dogumgününde aldigi hediyeler, David Austin güllerim, hepsi kokulu. O yüzden o bölüm benim icin cok degerli. Arka bahcede baska güllerim de var onlar da buranin yerli gülleri ama bunlar kadar yogun ve uzun süre ciceklenmiyor. Gül bahcede bize bitiyle, piresiyle, diger hastaliklariyla en zahmet verenler ama cok seviyoruz diye katlaniyoruz. Seygiyle kalin.