agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni2838Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 05-06-2011, 21:54   #1
Ağaç Dostu

cemo's Avatar

Giriş Tarihi: 28-04-2008
Galeri: 13
Saksılardan kurtuluş yok bize. Bahceye rağmen hala saksılarda debeleniyoruz) O anlamda söyledim canım.
Benim ortancaların keyfi iyi ama, çiçek açamadılar hala..Dünden beri yaz geldi bize. Yakındır açmaları.
Diplerini kazmam lazım ot olmuş. Ama sıra gelmiyor. Çok yoruldum 2 gündür havuz başında.

cemo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-06-2011, 23:47   #2
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Giriş Tarihi: 24-01-2011
Sevgili Çiçeksever70 ,bugünlerde bahçe işlerinin ağır olanlarını bırakın,derim ben .Ben ilkoğlum da ağır bir daktiloyu kaldırırken,başıma tötü işler açtım.tanrı korusun sizi,hareketli ve çalışkan bir hanımsınız ,bu bahçenizden ve iki küçük oğlunuzdan belli oluyor.etrafımdaki çoğu bayan,bebekle uğraşısını ,çok işlerde kendine kalkan olarak kullanıyor.Size maşaallah diyorum canım.Bahçeniz herzamanki gibi harika ,güllerin kaliteli olduğu resimlerinden hemen anlaşılıyor.İst. da sizin güllerinizin fiyatı ,normal güllerin 2 katı.Clematislerinizde açmış benimkilerde İst. da tomurcuktaydı,bırakıp yazlığa geldim,aynı renk bende o rengi çok severim. Ellerine gönlüne sağlık,bebeğin cinsiyetini bilmiyorum ama inşallah kızın olur .Tanrıya emanet ol canım.Bütün kolaylıklar seninle olsun.selam ve sevgiler.

berrinb Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-06-2011, 07:35   #3
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Giriş Tarihi: 14-02-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb Mesajı Göster
Sevgili Çiçeksever70 ,bugünlerde bahçe işlerinin ağır olanlarını bırakın,derim ben .Ben ilkoğlum da ağır bir daktiloyu kaldırırken,başıma tötü işler açtım.tanrı korusun sizi,hareketli ve çalışkan bir hanımsınız ,bu bahçenizden ve iki küçük oğlunuzdan belli oluyor.etrafımdaki çoğu bayan,bebekle uğraşısını ,çok işlerde kendine kalkan olarak kullanıyor.Size maşaallah diyorum canım.Bahçeniz herzamanki gibi harika ,güllerin kaliteli olduğu resimlerinden hemen anlaşılıyor.İst. da sizin güllerinizin fiyatı ,normal güllerin 2 katı.Clematislerinizde açmış benimkilerde İst. da tomurcuktaydı,bırakıp yazlığa geldim,aynı renk bende o rengi çok severim. Ellerine gönlüne sağlık,bebeğin cinsiyetini bilmiyorum ama inşallah kızın olur .Tanrıya emanet ol canım.Bütün kolaylıklar seninle olsun.selam ve sevgiler.
Iyi dilekleriniz icin cok tesekkür ederim berrin hanim. Artik gercekten dikkat ede ede, molalari siklastirarak calismaya gayret ediyorum. Tek isim de bahsettiginiz gibi bahce degil cünkü. Ben cocuklarimi engel olarak hic görmedim, 12 yillik cok yogun bir calisma hayatinin ardindan isteyerek aile düzenim icin sakin bir hayati sectim o kadar yildan sonra anaokulu ögretmenligi okudum. Mart`a kadar yuvada ve evde cocuklarla calistim anlayacaginiz ancak hamileligim ilerledikce zor oldu ve simdilik ara verdim.
Güllerimiz dünyaca ünlü David Austin güllerinden. Biz de Ingiltere`den getirttik. Bir tanesi en az 20 euro. O yüzden gözümüz gibi bakiyoruz. Her problemde de firmaya danisabiliyoruz cok sükür. Incelemek isterseniz diye linki gönderiyorum. Sevgiler.

http://www.davidaustinroses.com/english/SlipGate.asp

ciceksever70 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-06-2011, 00:08   #4
Ağaç Dostu

zenfree's Avatar

Giriş Tarihi: 20-03-2007
Galeri: 341
Güller harika görünüyorlar.

zenfree Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-06-2011, 07:36   #5
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi zenfree Mesajı Göster
Güller harika görünüyorlar.
Cok tesekkür ederim sevgili zenfree. Yakinda duraklama dönemine girseler de sonbahara kadar tek tük acarlar. Simdi ortancalarimin bekleyisi icindeyim.

Eski 06-06-2011, 08:53   #6
Ağaç Dostu

Periş's Avatar

Giriş Tarihi: 22-02-2011
Sevgili ciceksever güller çok güzel bayıldım duruşunda bile bir asalet var clematis coşmuş maşallah sevgili Berrine katılıyorum kendinizi fazla yormamanız lazım artık herşey çok güzel ellerinize saglık

Periş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-06-2011, 09:28   #7
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Periş Mesajı Göster
Sevgili ciceksever güller çok güzel bayıldım duruşunda bile bir asalet var clematis coşmuş maşallah sevgili Berrine katılıyorum kendinizi fazla yormamanız lazım artık herşey çok güzel ellerinize saglık
Ah sevgili Peris keske bir sey yapmadan oturabilmem mümkün olsa... Bir haftadir yagmur var otlar yine uzadi. Bir otlara bir eve bakiyorum nerden baslasam diye. Pazartesi malum evlerde telas günü. Haftasonundan savas alani gibi cikiyoruz. Herhalde bir iki parti daha akülü makasimla rötus yapmam gerekecek bircok bitkiyi cünkü esim cim bicme makinesi ve motorlu tirpanla ise giristi mi kurban gidecek minik fidanlarimi düsünmek bile istemiyorum. Gecen hafta celikten yetistirdigim ve bir yildir gözünün icine baktigim filbahri fidanini biciverdi. Gerci kökü duruyor ama yeniden boy atip ciceklenmesi birkac yili bulur. Önümüzdeki yil insallah cicek bahcesi kismini kendim idare edebilecegim böylece icim de rahat olacak. O meyve bahcesini bicsin yeter. Sevgili Cemo halimden anlar. Kötü amacla yapmiyorlar tabii ki ama bizim kadar detayci da degiller. Canlari sagolsun ne yapalim.

Eski 06-06-2011, 13:32   #8
Ağaç Dostu

fatmadundar's Avatar

Giriş Tarihi: 16-08-2007
Galeri: 82
Sevgili Çiçekver70, bahçenizde herşey o kadar taze, diri ve güzel görünüyor ki, ellerine sağlık. Hepsi çok güzel ve bakımlı. Özellikle gülleriniz çok asil. Paylaşmaya devam edin lütfen. Kokularını duymuş kadar oluyoruz merak etmeyin.
Doya doya huzurla tadını çıkarmaya bakın.

fatmadundar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-06-2011, 07:46   #9
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi fatmadundar Mesajı Göster
Sevgili Çiçekver70, bahçenizde herşey o kadar taze, diri ve güzel görünüyor ki, ellerine sağlık. Hepsi çok güzel ve bakımlı. Özellikle gülleriniz çok asil. Paylaşmaya devam edin lütfen. Kokularını duymuş kadar oluyoruz merak etmeyin.
Doya doya huzurla tadını çıkarmaya bakın.
Cok tesekkür ederim Fatma hanim.

Eski 07-06-2011, 13:25   #10
Ağaç Dostu

sabah's Avatar

Giriş Tarihi: 14-03-2007
Galeri: 11
Bilginize...

Name:  avus.gif
Views: 473
Size:  8.6 KBName:  avus2.gif
Views: 426
Size:  1.8 KB
Kaynak: http://www.gardenweb.com/

sabah Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-06-2011, 15:19   #11
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sabah Mesajı Göster
Tesekkür ederim sevgili sabah. Haritada 6 olarak geciyor ancak Avusturya`nin her eyaletinde farkli bir iklim var. Ben geneli baz alip 6 yazayim o zaman.

Eski 07-06-2011, 19:00   #12
Ağaç Dostu

Fatoş's Avatar

Giriş Tarihi: 19-12-2009
Galeri: 120
Güller clematisler harika olmuş, yine de kendine dikkat etmeni, artık dinlenmen gerektiğini düşünüyorum canım, bende doğum sırasında bu hareketliliğimden dolayı hem ben hem bebeğim çok çektik. Hayırlısıyla bebeğinini kucağınına almana az kaldı. Sevgilerimle.

Fatoş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-06-2011, 20:09   #13
Ağaç Dostu

Zeytinci's Avatar

Giriş Tarihi: 24-12-2008
Çiçeksever70,

Katmerli gülleriniz muhteşem. Bir o kadar da sağlıklı. Onlara iyi baktığınız belli oluyor.
Clematisler de öyle. Kokulu olanları var mı?
Ellerinize sağlık.

Zeytinci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-06-2011, 07:44   #14
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Zeytinci Mesajı Göster
Çiçeksever70,

Katmerli gülleriniz muhteşem. Bir o kadar da sağlıklı. Onlara iyi baktığınız belli oluyor.
Clematisler de öyle. Kokulu olanları var mı?
Ellerinize sağlık.
Tesekkür ederim sevgili zeytinci. Clematis Armandii kokulu diye aldim ama cicek zamanindan sonra aldigim icin önümüzdeki bahari beklemem gerekecek. Digerleri ne yazik ki kokusuz. Ama diktigime hic pisman olmadigim bitkilerden.

Eski 13-06-2011, 09:46   #15
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Sinüzit ve bogaz enfeksyonlu bir haftadan sonra esimle bahce düzenlemesine devam ediyoruz. Ben hastayken esim her yeri bicti bana fazla is birakmadi ve beni evde tutmasina, evde ayilip bayilmama ragmen o kadar dikkatli bicmis ki hic bir bitkim kazaya kurban gitmemis. Tabii benim oraya buraya ektigim bitkilere basmayacak diye elinde motorlu tirpan bale yapmaktan bacaklari iki gün agridi.
Son yagan yagmurlardan sonra bahce iyice costu. Güller yavas yavas duraklama dönemine giriyor, amaaa ortancalar gümbür gümbür geliyor. Bahceden birkac görüntü ile basliyorum. Sari gül kimilerine ayriligi cagristirsa da benim en sevdigim gül rengi. Sari cicekleri de cok seviyorum. Güller, kantaronlar, sari güzeller...

Eklenen Resimler

Eski 13-06-2011, 09:49   #16
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Esimin motorlu tirpanindan uctu, duvara kondu ve oraya yerlesti. Bu sukulentler iyi ki bu kadar arsizlar.

Eklenen Resimler

Eski 13-06-2011, 22:10   #17
Ağaç Dostu

Orhan Özbilgiç's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2008
Galeri: 83
Yok arkadaş! Graz bile bizden bir hafta önde mevsim olarak. İki gün önce, Çarşamba Ticaret Odası Binasının bahçesinde, beya gelinlik giymiş gibi kocaman bir çalı gördüm. Yanına gittim. Deutzia. Hemde ne heybetli. Makinam yanımda olmadığı için çekemedim. Sizde geçen yıl görmüştüm. Bu yılda galiba komşunuzun kini fotoğraflamıştınız. Hemen aklıma geldiniz. Bahçenizede çoktandır uğramamıştım. İyi oldu.
Ne kadar çok gül ve ortancanız var. Gülleriniz sanki daha çok yapraklı. Katmerli gibi. Çok güzeller. Renkleride öyle.
Ortancalarınızda güzel bir çit gibi. Güzel duruyorlar.
Sağlık içinde tadını çıkarmanız dileğiyle. Selamlar.

Orhan Özbilgiç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-06-2011, 22:21   #18
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Orhan Özbilgiç Mesajı Göster
Yok arkadaş! Graz bile bizden bir hafta önde mevsim olarak. İki gün önce, Çarşamba Ticaret Odası Binasının bahçesinde, beya gelinlik giymiş gibi kocaman bir çalı gördüm. Yanına gittim. Deutzia. Hemde ne heybetli. Makinam yanımda olmadığı için çekemedim. Sizde geçen yıl görmüştüm. Bu yılda galiba komşunuzun kini fotoğraflamıştınız. Hemen aklıma geldiniz. Bahçenizede çoktandır uğramamıştım. İyi oldu.
Ne kadar çok gül ve ortancanız var. Gülleriniz sanki daha çok yapraklı. Katmerli gibi. Çok güzeller. Renkleride öyle.
Ortancalarınızda güzel bir çit gibi. Güzel duruyorlar.
Sağlık içinde tadını çıkarmanız dileğiyle. Selamlar.
Tesekkür ederim Orhan bey ama sizin bahceniz de mevsim olarak gec canlansa da bu yil cok büyük bir degisim gösterdi. Bastan beri takip edince insan farkediyor. Bizde beyaz Deutzia var orman tarafinda. Komsumuzunki de bizim oldu sayilir cünkü bu yil bizim bahceden bir sürü kökü cikti. Gecen yil cok derin budandigi icin ciceklerini göremeyecegiz galiba ama benim taraftakilerden yeni bir cali sahibi oldum bedavadan. Bu arada size iyi bir haberim var Kelebek calilarindan ikisi cicek tomurcugu verdi. Yakinda cicegini de görürüm sanirim. Digeri biraz göldege kaldigi icin tomurcuklanmadi ama hepsinin de gelisimi iyi. Aldigimdan beri iki kati büyüdüler.
Ben de size kolayliklar diliyorum bu aralar isiniz yogun.

Eski 08-06-2011, 07:42   #19
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Fatoş Mesajı Göster
Güller clematisler harika olmuş, yine de kendine dikkat etmeni, artık dinlenmen gerektiğini düşünüyorum canım, bende doğum sırasında bu hareketliliğimden dolayı hem ben hem bebeğim çok çektik. Hayırlısıyla bebeğinini kucağınına almana az kaldı. Sevgilerimle.
Tesekkür ederim Fatos hanim, elimden geldigi kadar dinleniyorum. Bu son haftalarda bir de basima nezle ve öksürük musallat oldu. Mecburen bahce islerine ara verdim.

Eski 13-06-2011, 09:57   #20
Ağaç Dostu

bettyycim's Avatar

Giriş Tarihi: 18-10-2010
Geçmiş olsun çiçeksever arkadaşım, bebiş iyidir inşallah güller harika ortası dantel gibi çıkmış (bu arada bir çneri hamileğiniz hemen hemen bizimle geçti gibi bebeğinizin adını kız olursa Fidan erkek olursa Çınar koyabilirsiniz )

bettyycim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-06-2011, 10:14   #21
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bettyycim Mesajı Göster
Geçmiş olsun çiçeksever arkadaşım, bebiş iyidir inşallah güller harika ortası dantel gibi çıkmış (bu arada bir çneri hamileğiniz hemen hemen bizimle geçti gibi bebeğinizin adını kız olursa Fidan erkek olursa Çınar koyabilirsiniz )
Tesekkür ederim sevgili bettyycim, ne yazik ki hic istemememe ragmen bir hafta boyunca antibiotik kullanmam gerekti cünkü sinüslerim o kadar kötüydü ki ne kulagim duyuyor, ne bas dönmem geciyordu. Sarhos gibi geziyordum. Doktorum garanti verdi hamilelige uygun bir ilac olduguna yoksa almazdim. Bebek konusunda haklisiniz. Buradaki dostlar hamilelik zamanimda bana moral verdiler, destek oldular. Güzel bahcelerinizi, balkonlarinizi gezdim keyif aldim. Inanin bebegin resmini de ilk sizlerle paylasacagim. Sevgiler.

Eski 13-06-2011, 10:49   #22
Ağaç Dostu

bettyycim's Avatar

Hiç üzülmyin bende 7 aylık hamileyken aynı şekilde hasta oldum ve antibiyotik kullanmka zorunda kaldım, benim doktorumda hamilelere özel kesinlikle riski yok dediği için kullandım ve şimdi oğlum 16 yaşında ve turp gibi maşallah, büyüklerin dediği gibi allah bir avazda kurtarsın

Eski 13-06-2011, 10:59   #23
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Galeri: 765
Sevgili çiçeksever, çitlerin arasından gülümseyen ortancalar harika görünüyor. Güller, latinlar, dahlialar, gün güzelleri hepsi çok güzeller. Emeklerinize sağlık. Ama artık biraz dinlenmeniz gerekiyor, kendinize iyi bakın. Sevgiler...

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-06-2011, 11:09   #24
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SDurul Mesajı Göster
Sevgili çiçeksever, çitlerin arasından gülümseyen ortancalar harika görünüyor. Güller, latinlar, dahlialar, gün güzelleri hepsi çok güzeller. Emeklerinize sağlık. Ama artık biraz dinlenmeniz gerekiyor, kendinize iyi bakın. Sevgiler...
Ah sevgili SDurul, bahcemden uzak duramiyorum, o benim mutluluk kaynagim. Ama bu yil gercekten isin agir tarafini esim üstlendi ben ancak rötuslari ve keyifli budama islerini yaptim. Gün icine paylastirarak birseyleri halletmeye bitkilerimi küstürmemeye calisiyorum. Az önce saksi ciceklerime sivi gübre verdim. Bu is bile neredeyse bir saatimi aliyor. In cik yoruldum tabii, mola verdikce de agaclar nette geziniyorum. Ev islerini de öyle mola vere vere yapiyorum. Neyse ki cok anlayisli bir ailem var esim ve cocuklar her iste yardimci oluyorlar. Kücük oglum bile bodruma cöp tasiyor. Insan böyle zamanlarda aile olmanin güzelligini bir kez daha anliyor. Sevgiyle kalin.

Eski 13-06-2011, 13:18   #25
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Galeri: 765
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ciceksever70 Mesajı Göster
Ah sevgili SDurul, bahcemden uzak duramiyorum, o benim mutluluk kaynagim. Ama bu yil gercekten isin agir tarafini esim üstlendi Neyse ki cok anlayisli bir ailem var esim ve cocuklar her iste yardimci oluyorlar. Kücük oglum bile bodruma cöp tasiyor. Insan böyle zamanlarda aile olmanin güzelligini bir kez daha anliyor. Sevgiyle kalin.

Sevgili çiçeksever, aile olmak, olabilmek bu işte. Allah, mutluluğunuzu daim etsin. Bebeğinizi sağ salim kucağınıza alın inşallah. Rahatsız olduğun bölümü kaçırmışım, çok geçmiş olsun diliyorum. Sevgiler...

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-06-2011, 13:54   #26
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Salyangoz ve kurtlar rahat verince kadifeler de cicek acma firsati buluyor.

Eklenen Resimler

Eski 13-06-2011, 11:05   #27
Ağaç Dostu

cemo's Avatar

Giriş Tarihi: 28-04-2008
Galeri: 13
Geçmişler olsun ciceksever. Sağ sağlım, bebişin gülen yüzünü burada görmek için sabırsızlanıyorum.

İşte benim favorilerim renklerini göstermeye başlamış. Senin bahcende seviyorum ben ortancaları.
Bu Avusturya, daha mı sıcak ne buralardan. Çoşmuş herşey.

Kocalar bitkileri biçmesin diye, ayılıp bayılacağız demek bundan sonra)

Nihayet, saksıda sukulentlere bulaştın sende. Haydi hayırlısı. Valla sebebi zenfree, benim suçum yok

Gözüm, her objeye ne dikilir diye bakmakta artık 2 mini sepet buldum çatıda, sırada onlar var) Sapanca toplantısında, sukulent satan bir sera bulurum elbet onlar için.

Ortancalara her gün bakabilirim. Çitlerle süper olacak tam açtıklarında. Emeğinize sağlık.
Öpüyorum seni.

cemo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-06-2011, 11:20   #28
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cemo Mesajı Göster
Geçmişler olsun ciceksever. Sağ sağlım, bebişin gülen yüzünü burada görmek için sabırsızlanıyorum.

İşte benim favorilerim renklerini göstermeye başlamış. Senin bahcende seviyorum ben ortancaları.
Bu Avusturya, daha mı sıcak ne buralardan. Çoşmuş herşey.

Kocalar bitkileri biçmesin diye, ayılıp bayılacağız demek bundan sonra)

Nihayet, saksıda sukulentlere bulaştın sende. Haydi hayırlısı. Valla sebebi zenfree, benim suçum yok

Gözüm, her objeye ne dikilir diye bakmakta artık 2 mini sepet buldum çatıda, sırada onlar var) Sapanca toplantısında, sukulent satan bir sera bulurum elbet onlar için.

Ortancalara her gün bakabilirim. Çitlerle süper olacak tam açtıklarında. Emeğinize sağlık.
Öpüyorum seni.
Tesekkür ederim sevgili Cemo, iyiyim simdi. Antibiotigi alinca düzeliyoruz tabii amac onu alacak duruma gelmemekte. Avusturya aslinda hic sicak degil yaz sicakligi ortalamasi 25 derece civarinda en sicak zaman Temmuz o zaman da 30 derecelerde geziniyoruz. Ama yagmurlar sanirim bitkileri costuran. Ortanca gercekten buranin iklimini seviyor.
Bu yil sukulent ekecek obje arayacak halim kalmadi artik. Iste nefsim körelsin diye bir iki saksiya ektim bir seyler. Ne acgözlülük, bahcede bir sürü var yine de degisiklik ariyoruz.
Senin bahcen de bir botanik cenneti olmus cemocum, insan hic eve girmek istemiyor degil mi? Aksamlari özellikle bizim bahcenin en sakin ve huzurlu hali. Kuslari, su sesini dinlemek tüm zahmetleri unutturuyor. Sevgiler, bahcende güzel günler diliyorum.

Eski 13-06-2011, 11:24   #29
Ağaç Dostu

bettyycim's Avatar

Bu arada o çiçek gibi olan sukulentine bayıldım, nedir adı acaba

Eski 13-06-2011, 11:29   #30
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bettyycim Mesajı Göster
Bu arada o çiçek gibi olan sukulentine bayıldım, nedir adı acaba
Hangi resimdi sevgili bettyycim? Gerci hepsinin adini bilmiyorum ama bildigim bir türse hemen yazarim.

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:11.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026