![]() |
|
![]() |
#841 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Dün cocuklari yatirmaya gidip kendim de uyuyakalinca isim yarim kaldi. Kaldigim yerden devam ediyorum. Adalet ablanin hüsnüyusuflari epey bir yeri kapladi. Umarim bu yil ciceklenirler. Hanimeliler de cicek hazirliginda. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#842 |
Ağaç Dostu
|
Emektar sukulentim. Ve sabahlari uyandigimda ilk duydugum ses ile beni ilk karsilayan manzara... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Ağaç Dostu
|
Lütfen biri bana bu aksam sefasi desin, yine ne ektigimi unuttum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
akşamsefası. Bahçeniz harika maşallah |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#845 |
Ağaç Dostu
|
Tesekkür ederim sevgili cemo, size bahar gelmedi ama senin bahcene bir sürü yeni ciciler geldi. Bizde de Mayis`tan önce acmazdi Nisan basinda 28 derece olunca böyle oldu. Simdi mevsim normaline ve tabii yagmurlara döndük. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Ağaç Dostu
|
Tesekkür ederim sevgili günebakan. Ben de beyaz leylâgi ilk kez burada gördüm. Kanarya gülü bir tane vardi zaman icinde cogalttik. Sanirim iyi de oldu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#847 |
Ağaç Dostu
|
Koklarim sevgili acemifüsun. Zaten bahceye cikmak icin bahane uyduruyorum sürekli. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#848 |
Ağaç Dostu
|
Tesekkür ederim sevgili nurcanabay. Beyaz leylâgin görünümü cok güzel gercekten de. Beyaz cicekleri cok seviyorum bahcede. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Ağaç Dostu
|
Mor leylâklar kadar keskin bir kokusu yok ancak sabah erken ve aksam saatlerinde tatli tatli kokuyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Ağaç Dostu
|
Tesekkür ederim sayin cebeci. Türkiye`de de cennet kösesi gibi bahceler var. Sevgiyle hersey güzellesiyor sanirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Ağaç Dostu
|
Cok güzel bir haber verdiniz tesekkür ederim. Yumrusunu da ekmistim hic hareket yok onlarda bari tohumdan cimlenenden birkac cicek göreyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#852 |
Ağaç Dostu
|
Akşamsefası tohumunu bir kere bahçene ektin mi bir daha hiç bırakmazlar seni. ![]() Manzaran, bahçen, bitkilerin, her zamanki gibi çok güzeller. Bazen yazamasam da keyifle seyrettiğimden emin ol. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili ciceksever70, sarı süsen çok güzel ilk defa görüyorum,bendede yanyana beyaz ve mor süsen var çok hoş duruyor, beyaz leylak alışılmışın dışında bir renk olduğu için çok güzel, bendede beyaz var geçen yıl diktim ikinci yılı hala açmadı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#855 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Aksam sefasini iki yildir yetistirmeye calisiyorum olmadi bir türlü, halbuki birkac bahcede gördüm burada. Hatta gecen yaz sonu buradaki bir bahceden yola dökülen birkac tohumu toplamistim cimlenenler onlar. Iki fide kac cicek verir bilemem. Yumrulardan henüz tik yok. Bana da cocuklugumu hatirlattigi icin seviyorum bu cicegi. Düzenleyen ciceksever70 : 04-05-2011 saat 06:41 Neden: ekleme |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#856 |
Ağaç Dostu
|
Sati hanim acacaktir ancak ne yazik ki birkac yil istiyor yeni ekilenler. Ben neredeyse üc yil önce köklerden ayirdigim sürgünlerden ekmistim. Cok güzel büyüdügü halde o bitkiler de henüz ciceklenmedi. Bir de eskiden beri bahcede olup acmayan vardi digerinden asi yaptim iki yildir aciyor. Isterseniz deneyin. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Ağaç Dostu
|
Tesekkür ederim sevgili Selenn. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#858 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili çiçeksever70 beyaz leylak kanarya gülü yer açelyaları çok güzel görünüyor kayalardan gelen su agaçların görüntüsü muhteşem ellerine saglık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#859 |
Ağaç Dostu
|
Tesekkür ederim Burak bey. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#860 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sayın Çiçeksever70 yaşadığınız yere inanın imrendim.Harika bir yerdesiniz ,leylaklarınız ne kadar güzel açmışlar,benimkiler daha tomurcukta bile değil.Açelyalarınız gibi bütün fotoğraf kareleri harikaydı,fakat o kayaların arasından akan su ,böyle bir güzellik ,az rastlanır doğrusu,büyük keyif aldım.ellerinize sağlık.Her şey çok doğal,renkli baharlar sizinle olsun.Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#861 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#862 |
Ağaç Dostu
|
Bugün balkon ciceklerimizi aldik. Bu yil sadece sardunya ektim. Bakimi en kolay olan o. Henüz cok minikler ama üzerleri cicek goncasi dolu. Havalar yine serinledi, fasülyelerimi dikmek icin biraz isinmasini bekliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#863 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili çiçeksever, tek tek saymıyacağım hepsi harika, bahçen artık sezona girmiş hem de ne hızla. Sarı süsen ben de saksıya ekmiştim, 2 **** üç yıl oldu 3 yaprakta kalıyor, döedüncüyü vermiyor, ama akşam safasına şaşırdım ve kızdım, seni nasılda uğraştırmış, çok zorlu değildir oysa. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#864 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Aksam sefasini sormayin, aramizda inatlasma var sanki. Ben yetistirecegim diye inat ediyorum o yetismeyecegim diye. Simdilik iki tane cimlendi. Umarim havalarin isinmasiyla kendine gelir. Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
Ağaç Dostu.
|
Sevgili ciceksever70; Avusturya diğince sizin bahçenizin o canlı renkli güzelliği aklıma geliyor. Yüklediğiniz resim kareleri kartpostal gibi.Bu güzellikleri paylaştığınız için çok teşekkür eder,Tüm ailenizle sağlıklı ve mutlu bir şekilde bu güzellikleri doya daya yaşamanızı dilerim. Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Ağaç Dostu
|
Görmeyeli bahçeniz cennet gibi olmuş. Yazı bizden önce karşıladığınız muhakkak. Beyaz leylak, İstanbul' daki sokağımızdaki bir apartman bahçesinde var. O da kokulu. Dibindede kök sürgünü vardı. Hesapta 7 mayısta gelecek ve gelmezdende o dip sürgününü isteyecektim. Ama nisanın 18' inde alelacele Samsun' a gelince isteğimi gerçekleştiremedim. Artık, yoketmezlerse bir başka bahara. ![]() Sizin gönderdiğiniz Lupin tohumları çimlendiler. Artık gelecek yıla çiçeklenince fotoğrafını sizin bahçeye yüklerim. Sağlık ve mutluluk içinde güzel bir yaz diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#867 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |