![]() |
|
![]() |
#572 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Çk teşekkür ederim Satı hanım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#574 |
Ağaç Dostu
|
Evet Orhan bey,Onlar neşe kaynağı .Hayat onlarla daha da güzel |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#575 |
Ağaç Dostu
|
Hersene olduğu gibi bu senede komşularım karaüzümleri toplayıp pekmez yaptılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-08-2008
|
Ne güzel, o tepsinin başında bende olmak isterdim, sefalanız olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#577 |
Ağaç Dostu
|
bahçeden görüntüler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#578 |
Ağaç Dostu
|
devam |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-03-2009
|
Fikret bey resimler harika çiçekleriniz güzellikte yarışıyor ama beni en çok cezb eden o taşların arasındaki sıklemenler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#580 |
Ağaç Dostu
|
Teşekküre ederim dağ çiği.oO siklamenleri daha önce almıştım bahçeye diktim birşey olmadılar.Bu sene yine aldım.Şu anda balkondalar sonra onlarıda kardeşlerinin yanına naklederim.Epeydir siteye girememiştim.tanıdık arkadaşları görünce insan mutlu oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#581 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
Fikret bey ellerinize gönlünüze emeklerinize sağlık çok güzel bir mekan yapmışsınız |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#582 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim SELAHATTİN 67 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#583 |
Ağaç Dostu
|
Kasımpatı yıkılıyor resmen. Toplu halde cok güzel görüntü. Kasımpatı önündeki medine düğmesi mi. Benimkiler böyle boylanmadı, gölgede kaldı biraz, ondan olabilirmi. Gecen yıl senin sıklamenleri bahcede görünce bayılmış, bende bahceye dikmiştim. Saksıda bıraktığım daha erken actı, bahcedekiler yavaş. Birkaç sıklamen daha alıp sıklaştırırsam, daha güzel olacak gibi. Ellerine sağlık, görüntüler harika. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#585 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-10-2009
|
Sn.fikreteren, Bahçenizi gezdim, herşey çok güzel ellerinize sağlık.Burada ömrünüze on sene daha ekleyin.Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#586 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Alıntı:
Aynen katılıyorum ![]() Bir de 2 yıldır çiçeğini bir türlü göremediğim yaz orkidesi 'nin güzelliği... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#587 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Burada kis soguklari bastirmisken bahar tadinda resimlerinizi görmek cok iyi geldi Fikret bey. Hele kartopuna bayildim. Benim minik kartopum ne zaman bu boya gelecek merak ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#588 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2009
|
Sayın fikret bey;Nikahınız hayırlı olsun.Allah mesut etsin.Ömür boyu mutlu olurlar inşaallah.Şemşiyeden lamba fikri güzel.Eviniz bahçeniz harika.Allah mutluluğunuzu bozmasın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#590 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Cemo Evet gördüğünüz medine düğmesi.Her sene aynı boyda oluyor ve güneş alıyor.Yeni siklamenler aldım.çicekleri geçince bahçedeki yerlerini alacaklar. Sayın Vildan Sönmez,Orkideyi borabay gölü civarından almıştım.Şimdi başka bir orkide buldum bakalım o nasıl açacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#591 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Amatör Hobici yorgunluk çok.Bu ömür yorgunluğa ömür uzarmı bilemiyorum. Teşekkür ederim sayın Satı hanım. Sayın Nurcanaybay yaz orkidesi iki ayrı yerede mevcut olmasına rağmen bir açtı diğeri açmadı.canınızı sıkmayın seneye açar. SayınMinarislim , daha yeni fikirlerim mevcut hayata geçirebilirsen sizlerle payalaşırım. Sayın çiceksevet 70 bence çiceğinizi gübreleyin farkı göreceksiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#592 |
Ağaç Dostu
|
Bu yaz bodrum a gittiğimde sizler için bazı dekorları sizlerle paylaşmak istedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#593 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#594 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim sevgili Limon.Çok naziksiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#595 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
merhaba Fikret bey Bahçenizi çay eşliğinde gezip dolaştım çok güzel çiçekleriniz var hepsi ayrı güzel ama o kartopu bayağı bir baktırdı kendisine maşallah yorulduğunuzda baktıkça yorgunluğunuzu alıyordur umarım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#596 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Furkan Yıldız afiyet olsun.Teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#597 |
Ağaç Dostu
|
Yeni aldığım çicekler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#598 |
Ağaç Dostu
|
Fikret Bey; Tüm bu bitkiler yeni sezon için mi? Çok erken başlamışsınız hazırlıklara. ''Kış gelmeden, yaz gelsin.'' Der gibisiniz. Çok hoş şeyler almışsınız. Sefasını sürersiniz inşaallah. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#599 |
Ağaç Dostu
|
Orhan bey teşekkür ederim.Yıllardır özlemini çekerdim Samsun' a bir süpermarket açılmasını için. Çok şükür Baumax açıldı.Her hafta değişik çicekler geliyor.Bu da beni mutlu ediyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#600 |
Ağaç Dostu
|
Eklentideki çiçeğin adını merak ettim. Saygılar... http://www.agaclar.net/forum/attachm...1&d=1290810466 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|